Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vyro netekusios V.Bryant šeimoje – drama: motina reikalauja milijonų, skelbiasi dirbusi be atlygio

Vanessa Bryant (38 m.), tragiškai žuvusio krepšininko Kobe Bryanto žmona, kaltina savo motiną bandymu „pasipelnyti finansiškai“ iš jos šeimos ir iškėlė jai ieškinį. Tiesa, anot „People“ gautų teismo dokumentų, iš pradžių į teismą V.Bryant padavė jos motina Sofia Laine (68 m.), prašydama finansinės paramos už tai, kad neva ilgus metus negaudama nė cento buvo šeimos „asmeninė padėjėja ir auklė“. S.Laine pridūrė, kad prieš K.Bryanto mirtį 2020 m. sausį krepšininkas prižadėjo rūpintis savo anyta „visą likusį jos gyvenimą“.
Vanessa Bryant su vyru Kobe Bryantu
Vanessa Bryant su vyru Kobe Bryantu / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kobe Bryantas

„Deja, Kobe Bryantas pažado neišpildys, nes jis jau miręs, o Vanessa Bryant ėmėsi visų priemonių, kad Kobe Bryanto pažadas būtų panaikintas ir atšauktas. Vanessa Bryant neketina gerbti jokių Bryanto atstovavimų, susitarimų ir pažadų“, – teigiama dokumentuose.

„People“ ne tik vyro, bet ir dukters Giannos netekusi V.Bryant sakė, kad jos motina „toliau bando ir ieško būdų finansiškai pasipelnyti iš mūsų šeimos“.

„Išlaikiau ją beveik 20 metų. Ji niekada nebuvo mano ar Kobe asmenine padėjėja arba aukle“, – pasakojo V.Bryant, ji pridūrėi, kad papildomų rankų vaikų auginimui niekada nesamdžiusi – juos prižiūrėjo kartu su vyru K.Bryantu.

„Beveik du dešimtmečius rūpinomės, kad mano mama gyventų netoliese esančiuose namuose. Jai tai nieko nekainavo. Be to, ji tikino po skyrybų neturėjusi pinigų nuosaviems namams įsigyti. Mano vyras ir aš sutarėme, kad geriausia jai būtų gyventi ne mūsų namuose. Kartais ji prižiūrėdavo mūsų dukras, kaip tai daro daugelis senelių. Ji nesirūpino nei verslo reikalais, nei išlaidomis“, – tęsė moteris.

Anot V.Bryant, jos motina nori, kad jai būtų atlyginta už darbą. Dokumentuose S.Laine tikina 18 metų kasdien po 12 valandų per dieną prižiūrėjusi garsios poros atžalas. 96 doleriais ji įvertino valandos darbą.

„Ji tik kartais prižiūrėdavo mano vyresnes mergaites, kai jos buvo mažos. Prieš 10 metų mūsų vaikai pradėjo lankyti mokyklą. Kito vaiko susilaukiau tik 2016-aisiais. Jos teiginiai, žinoma, melagingi. Aš ne kartą bandžiau su ja viską išsiaiškinti“, – tęsė atsakomąjį ieškinį pateikusi V.Bryant.

„Prieštarauju viskam, ką ji sako. Savo vaikų po nelaimės nė karto nepalikau, išskyrus tada, kai reikėjo vykti į kapines sutvarkyti reikalų“, – tęsė moteris.

Vida Press nuotr./Vanessa Bryant su vyru Kobe Bryantu
Vida Press nuotr./Vanessa Bryant su vyru Kobe Bryantu

V.Bryant tikina, kad net po „daugiau nei žeidžiančio“ interviu „Univision“ rugsėjį, kuriame S.Laine sakė, jog dukra ją išvarė iš šeimos namų ir net liepė grąžinti jos naudotą automobilį, moteris vis dar finansiškai ją išlaikė.

„Ieškojau jai naujų namų, o po savaitės ji pasirodė televizijoje ir davė interviu, kuriame niekino mūsų šeimą ir melagingai ją kaltino, nors pati tuo metu gyveno nemokėdama nuomos aptvertame apartamentų komplekse Newport Coast rajone.

Net po šios išdavystės buvau pasiryžusi išlaikyti savo motiną visą likusį jos gyvenimą, bet jai to nepakako“, – pasakojo V.Bryant.

Jos teigimu, S.Laine melavo, kad dukra pasikeitė telefono numerį ir su ja susisiekti įmanoma tik per tarpininkus. Taip pat iš jos reikalavo 5 mln. dolerių, namo bei „Mercedes“ automobilio.

„Kadangi nepasidaviau žeminantiems grasinimams ir pinigų prašymams, ji pasiuto ir pradėjo skleisti melagingus bei absurdiškus teiginius“, – toliau dalijosi moteris.

Kaip rašo „People“, dabar žinomo krepšininko našlės motina bando išsivilioti dar daugiau pinigų nei jos vyras ir ji skyrė jos išlaikymui.

„Jai nerūpi, kaip tai paveiks mane ir mano vaikus, – tęsė V.Bryant. – Visą likusį savo gyvenimą ji nori gyventi iš mano dukrų ir manęs, tuo pat metu kas mėnesį gaudama alimentus iš buvusio vyro, su kuriuo išsiskyrė 2004-aisiais. Mano vyras ir aš niekada neatkalbinėjome ir nedraudėme jai pasirūpinti savimi.

Mano vyras mano motinai nieko neprižadėjo. Jis nusiviltų jos elgesiu ir empatijos stoka.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas