Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žlugo Vladimiro Putino dukters santuoka

Vladimiro Putinos dukters Katerinos Tichonovos ir verslininko Kirilo Šamalovo santuoka žlugo – pora išsiskyrė, „Bloomberg“ cituoja keturis neįvardintus šaltinius. Dėl kokios priežasties griuvo Rusijos prezidento dukters santuoka, portalas neįvardija.
Katerina Tichonova dalyvavo realybės šou, kuriame demonstravo gebėjimą šokti
Katerina Tichonova dalyvavo realybės šou, kuriame demonstravo gebėjimą šokti / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

2013 metais pora susituokė itin slaptai. Vėliau „Reuters“ skelbė, kad puota buvo akylai saugoma daugybės apsauginių ir buvo stengiamasi nuslėpti, kokie žmonės tuokiasi.

Iš pašalinių apie tai žinojo tik šventėje dirbę žmonės.

Puotoje tuomet dalyvavo apie 100 svečių, iš jų visų prieš įeinant į šventės vietą buvo paimti mobilieji telefonai, kad niekas negalėtų padaryti jokių nuotraukų ar vaizdo įrašų.

Rusijos prezidento dukters K.Tichonovos vyras K.Šamalovas yra Nikolajaus Šamalovo sūnus. Būtent N.Šamalovas vadintas šešėliniu Kremliaus finansų valdovu. Jo pavardė dažnai minėta JAV žvalgybos ataskaitose, sekančiose V.Putino ir jo rato žmonių turto pėdsakais.

2015 metais skelbtas „Reuters“ tyrimas rodė, kad tuo metu, kai V.Putino metinės pajamos buvo labai kuklios. Katerina ir Kirilas per trumpą jaunos šeimos gyvenimą spėjo užgyventi net 2 milijardų dolerių bendrą turtą. Didžiąją dalį šio turto sudarė neviešinamos akcijos, kurias K.Šamalovas nusipirko iš kito seno V.Putino draugo Genadijaus Timčenkos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas