Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žuvusios N.Riveros sūnui bus skirta kompensacija: aktorę buvo galima išgelbėti?

Prieš dvejus metus serialo „Choras“ gerbėjus sukrėtė tragiška naujiena – nuskendo aktorė Naya Rivera. Dabar pranešama, kad jos vyro Ryano Dorsey pateiktas ieškinys bus patenkintas, nes įsitikinta, kad tragedijos buvo galima išvengti.
Naya Rivera su sūnumi Josey
Naya Rivera su sūnumi Josey / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Naya Rivera Mirtis

Aktorės N.Riveros gyvenimas tragiškai baigėsi 2020 m. liepą. Ji nuskendo Piru ežere Pietų Kalifornijoje. Moteris plaukiojo valtimi su savo ketverių metų sūnumi Josey, kai įvyko nelaimingas atsitikimas.

Dėl Riveros mirties aplinkybių tų pačių metų lapkritį Venturos apygardai buvo pateiktas ieškinys. Apygarda, kartu su parkų ir rekreacijos valdymo agentūra ir jungtine vandens apsaugos apygarda, buvo kaltinami, kad nepakankamai įspėjo ežero lankytojus apie jame tykančius pavojus.

Vida Press nuotr./Naya Rivera su sūnumi Josey
Vida Press nuotr./Naya Rivera su sūnumi Josey

Taip pat ieškinyje teigiama, kad nebuvo suteiktos tinkamos saugumo priemonės. Dėl šių priežasčių nelaimė sukėlė emocinę kančią vaikui, tapusiam savo motinos mirties liudininku.

Galiausiai šį ieškinį nutarta patenkinti, o galutinis sprendimas dėl kompensacijos bus priimtas kovo 16 d., rašo žurnalas „People“.

„Brown, Neri, Smith & Khan LLP“ partneris Amjadas M.Khanas, Josey Hollis Dorsey ir Naya Rivera turto advokatas, išplatino pareiškimą, patvirtinantį ieškinio detales.

„Šiuo susitarimu Josey gaus teisingą kompensaciją už tai, kad turėjo išgyventi savo mylimos motinos nuskendimą Piru ežere.

Nors su tragiška Josey motinos netektimi iš tikrųjų bus sunku susitaikyti, labai džiaugiamės, kad piniginis susitarimas padės Josey gyventi po šios tragedijos“, – rašoma Amjado M.Khano išplatintame pareiškime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas