Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 28

Žvaigždės, kurios šoko striptizą už pinigus, tarp jų – ir Bradas Pittas: atskleidė uždarbį

Garsenybės dažnai pasakoja apie darbus, kuriuos rinkosi iki sulaukiant didžiosios šlovės. Bet ar žinojote, kad yra tokių, kurie kadaise šoko striptizą? Šiame sąraše puikuojasi net ir tokie garsūs vardai kaip Bradas Pittas, Lady Gaga, Cardi B bei kiti.
Bradas Pittas, Lady Gaga, Amber Rose, Carmen Electra
Bradas Pittas, Lady Gaga, Amber Rose, Carmen Electra / „Scanpix“ nuotr.

Daugybė aktorių yra vaidinę striptizo šokėjus, bet ar kada nors pagalvojote, kad kai kurios Holivudo žvaigždės prieš išgarsėdamos iš tikrųjų šoko striptizą? Holivudas – sunkus darbas. Aktoriams ir muzikantams tenka gerokai paplušėti, kad sudurtų galą su galu, kol jie sulaukia savo didžiosios sėkmės, jei apskritai sulaukia.

Kai kurios garsiausios įžymybės kažkada dirbo normalų, sielą alinantį darbą už minimalų atlyginimą, kaip ir likusi visuomenės dalis. Tačiau buvo ir tokių, kurie negalėjo pakęsti palyginti mažo atlyginimo, gaunamo dirbant paprastą darbą, todėl ėmėsi šokti striptizą.

Lady Gaga

Kai Lady Gaga muzikavo mažuose klubuose Niujorko Lower East Side, ji taip pat šoko striptizą, kad išgyventų. Gaga nesirengė nuogai, bet jos burleskos apranga buvo ganėtinai seksuali.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne