Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Žvaigždės, kurios susitikinėjo dar prieš išgarsėjimą: nustebsite sužinoję

Prieš patenkant į didįjį ekraną ir žingsniuojant raudonu kilimu dabartinės žvaigždės buvo paprasti žmonės, vaikščiojantys į pasimatymus ir vakarienes ar kiną. Vis dėlto likimas lėmė kitaip ir jų gyvenimo būdas pasikeitė, tačiau romanai, buvę iki išgarsėjimo, negali likti nepastebėti.
Lisa Kudrow ir Conanas O'Brienas
Lisa Kudrow ir Conanas O'Brienas / Vida Press nuotr.

Nors poros, tokios kaip Miley Cyrus ir Tyleris Posey ar Matthew Morrisonas ir Kristen Bell, šiais laikais dažnai puikuojasi žurnalų viršeliuose, anksčiau jie galėjo susitikinėti niekam nežinant. Dauguma šiame straipsnyje minimų porų jau iširo, tačiau buvo laikai, kai jos meiliai leido laiką kartu.

Matthew Morrisonas ir Lea Michele

„Glee“ muzikinės komedijos žvaigždės Matthew Morrisonas ir Lea Michele vadino mokytoją ir studentą, tačiau prieš išgarsėdami jie iš tikrųjų draugavo.

Vida Press nuotr./Lea Michele
Vida Press nuotr./Lea Michele

„Aš esu dirbusi Brodvėjuje kartu su Jenna Ushkowitz and Matthew Morrisonu. Mattas buvo mano draugas ilgus metus ir, jei atvirai, kurį laiką mes susitikinėjome“, – rašė Lea savo knygoje „Brunette Ambition“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Matthew Morrisonas švenčia 35-ąjį gimtadienį
AFP/„Scanpix“ nuotr./Matthew Morrisonas švenčia 35-ąjį gimtadienį

Busy Philipps ir Colinas Hanksas

Busy Philipps sutiko Coliną Hanksą Loyola universitete Los Andžele, Kalifornijoje. Jie ilgai draugavo ir buvo kartu svarbiomis gyvenimo akimirkomis, pavyzdžiui, kai gavo savo pirmuosius vaidmenis televizijoje ir kine.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Busy Philipps
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Busy Philipps

„Mes susitikinėjome ilgą laiką. Jis buvo mano vaikinas koledže. Sutikome, kai man buvo 18, o jam – 19 metų. Dabar esame geri bičiuliai, puikiai sutariu su jo žmona, o jis – su mano vyru. Mūsų šeimos kartu keliauja“, – Busy pasakojo laidoje „Live With Kelly“.

„Scanpix“ nuotr./Colinas Hanksas švenčia 36-ąjį gimtadienį
„Scanpix“ nuotr./Colinas Hanksas švenčia 36-ąjį gimtadienį

Miley Cyrus ir Tyleris Posey

Prieš tampant serialo „Teen Wolf“ (liet. „Jaunasis vilkas“) serialo žvaigžde, Tyleris Posey filmavosi Bilio Ray Cyruso dramoje „Doc.“, kur sutiko septynmetę Bilio dukrą Miley, kuri net nesvajojo apie karjerą Disnėjaus kanale. Buvusi pora vaikystėje pasibučiavo ir tai buvo abiejų pirmasis bučinys gyvenime.

Vida Press nuotr./Aktorius Tyleris Posey
Vida Press nuotr./Aktorius Tyleris Posey

„Aš tada buvau bene vienintelis vaikas filmavimosi aikštelėje. Su Miley tapome gerais bičiuliais. Abu buvome labai linksmi ir tokie jauni. Susijaudindavome vos tik paėmus vienas kitą už rankų.

Miley buvo savimi ir būdama septynerių. Niekada nebuvau sutikęs nieko panašaus savo amžiaus“, – prieš daug metų laidoje „ET“ pasakojo Tyleris.

Micko Rocko nuotr. /Miley Cyrus
Micko Rocko nuotr. /Miley Cyrus

Lisa Kudrow ir Conanas O'Brienas

Lisa Kudrow sutiko Conaną O'Brieną improvizacijos pamokose. Jie susitikinėjo, kol suprato, kad yra daugiau nei tik draugai. Nors jie formaliai ir netapo pora, Lisa yra dėkinga Cononui už išsilaisvinimą iš gėdos jausmo improvizacijos pamokose.

„Scanpix“/AP nuotr./Lisa Kudrow
„Scanpix“/AP nuotr./Lisa Kudrow

„Jis buvo labai protingas, juokingas ir manė, kad ir aš esu juokinga“, – Lisa pasakojo „NY Daily News“ naujienų portalui.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conanas O'Brienas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Conanas O'Brienas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas