Tik prenumeratoriams Stebuklas, o ne desertas: troškintos vanile kvepiančios kriaušės Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams 8 vietos Vilniuje, kur verta keliauti saldžių bandelių: nuo senbuvių iki naujokų Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Kotryna Remeikaitė priėmė maisto nešvaistymo iššūkį: „Neplanuodami pirkinių kenkiate ir planetai, ir piniginei“ Išsaugota
Tik prenumeratoriams Išbandę šį prancūzišką žuvies ruošimo būdą, prie kitų galite ir negrįžti Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Ruošiant daržovių patiekalus sutaupyti lengva: išbandykite moliūgų apkepą vos už 2 eurus Išsaugota
Tik prenumeratoriams Stroganovo troškinys: patarimai prieš jį gaminant ir klasikinis receptas Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Liucina Rimgailė ėmėsi maisto nešvaistymo iššūkio – savaitę gyveno be atliekų: „Man svarbu ne tik saugoti gamtos išteklius, bet ir sutaupyti“ Išsaugota
Tik prenumeratoriams Gardūs sausainiai su makadamijų riešutais. Receptas ir patarimai, kad tikrai pavyktų Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Ir visavalgiams, ir vegetarams: išrankiausiems valgytojams – „Iki“ kulinarijos naujienos Išsaugota
Reklama Bulvės kitaip: vos 3 eurus kainuojantis gratino receptas praturtins racioną, bet neištuštins piniginės Išsaugota
Reklama Nuo ūkio iki stalo: kaip užtikrinama aukščiausia šviežio daržovių ir vaisių derliaus kokybė? Išsaugota
Tik prenumeratoriams Restoranus džiugina rudenį grįžę svečiai, bet pagrindinis siekis – kaip nors išgyventi Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Verslininkė Liucina Rimgailė: „Sutaupau planuodama apsipirkimus ir eksperimentuodama virtuvėje“ Išsaugota
Reklama Itin sveikos ir maistingos ankštinės daržovės: kokių gudrybių imtis, kad jas būtų lengviau virškinti? Išsaugota
Tik prenumeratoriams Ir į biurą, ir į mokyklą: 5 sočios salotos, idealiai tinkančios pietų dėžutei Prenumeratoriams Išsaugota
20 patiekalų, vertų išbandyti rugsėjį: nuo kugelio iki obuolių ar moliūgų pyragų Prenumeratoriams Išsaugota
Pietums ar vakarienei – gardūs lašišos kotletukai su švelniai pikantišku padažu Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Lietuviai rinkdamiesi vištieną puoselėja tradicijas, tačiau nesibaimina ir naujovių Išsaugota
Tik prenumeratoriams 8 vietos Vilniuje, kur su vaikais smagiai atšvęsite Rugsėjo 1-ąją Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams Desertui – apverstas slyvų pyragas, idealiai derantis su ledais Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams Madingieji tomatilai: ūkininkė – apie tai, kuo ypatingi, kaip laikyti ir ką gaminti Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Kaip apsipirkti savaitei? Nuo pagrindinių ingredientų ir triukų iki pakuočių dydžio Išsaugota
Paskutinio vasaros savaitgalio valgiaraštis: įdarbinkime ir grilį, ir sezonines gėrybes Prenumeratoriams Išsaugota
Karaimų virtuvė garsi ne tik kibinais: išmėginkite kiubėtę, tutmač, rasite ir cepelinų analogą Išsaugota
Tik prenumeratoriams Tikrasis „ratatouille“ receptas – kitoks, nei matėte populiariame filme vaikams Prenumeratoriams Išsaugota