Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: desertas „Pavlova“ su spanguolėmis ir aguonomis Išsaugota
Ekspertas – apie šaldytą žuvį: ką verta žinoti perkant ir kaip atitirpinti nepridarant klaidų Išsaugota
Kokios šventės be kūčiukų: simbolika, naudingi patarimai ir net 5 skirtingi receptai Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Kalėdoms besiruošianti Liucina Rimgailė namuose neįsivaizduoja nieko jaukesnio nei savo pagamintų kepinių kvapas Išsaugota
Kulinarijos ekspertai – apie nemirtingą baltąją mišrainę: ką verta žinoti? Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams Neįprasta vieta pavalgyti: ką veikia „puodelis“ šalia kelio Kaunas–Vilnius? Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams Metas išsikepti cinamoninių bandelių: naudingi patarimai ir receptas Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Norintys sutaupyti laiko ir pinigų „Rimi“ galės įsigyti jau sukomplektuotus maisto rinkinius Kūčių ir Kalėdų stalui Išsaugota
Žinoma virtuvės šefė Aldona Gečienė kviečia pasigaminti „foršmaką“: „Silkė visada liks populiari“ Išsaugota
Reklama Italijoje gyvenanti Neringa: „Kalėdinis pyragas „panettone“ tampa visų švenčių atributu – kaip lietuvių šakotis“ Išsaugota
Reklama Kepykla „Druska Miltai Vanduo“ pristato 5 populiariausius Kalėdų kepinius, kurių privalote paragauti šiemet Išsaugota
Reklama Nuo dukterėčios iki šešuro: su „Lidl“ valgomas „Deluxe“ dovanas išrinksite visai šeimai Išsaugota
Tik prenumeratoriams Produktai, kuriais verta apsirūpinti prieš kepant meduolius. Ką verta žinoti? Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Atsipalaiduokite, juk Kalėdos: brangiausias pasaulio grybas lengvai atras vietą ir ant jūsų šventinio stalo Išsaugota