Reklama Naujųjų metų vaišių stalas neapsieis be silkės pataluose: laiko patikrintas receptas nekainuos nė 4 eurų Išsaugota
Renatos Ničajienės „Sezoninių skanumynų istorijos“: desertas „Pavlova“ su spanguolėmis ir aguonomis Išsaugota
Silkės ABC: kaip išsirinkti, mirkyti ir receptai – nuo silkės pataluose iki „foršmako“ Prenumeratoriams Išsaugota
Ekspertas – apie šaldytą žuvį: ką verta žinoti perkant ir kaip atitirpinti nepridarant klaidų Prenumeratoriams Išsaugota
Pritrūkote receptų Kūčioms? 15 patiekalų, kurie padės sudėlioti tradicinį rinkinį Prenumeratoriams Išsaugota
Kokios šventės be kūčiukų: simbolika, naudingi patarimai ir net 5 skirtingi receptai Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Kalėdoms besiruošianti Liucina Rimgailė namuose neįsivaizduoja nieko jaukesnio nei savo pagamintų kepinių kvapas Išsaugota
Kulinarijos ekspertai – apie nemirtingą baltąją mišrainę: ką verta žinoti? Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams Neįprasta vieta pavalgyti: ką veikia „puodelis“ šalia kelio Kaunas–Vilnius? Prenumeratoriams Išsaugota
Tik prenumeratoriams Metas išsikepti cinamoninių bandelių: naudingi patarimai ir receptas Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Norintys sutaupyti laiko ir pinigų „Rimi“ galės įsigyti jau sukomplektuotus maisto rinkinius Kūčių ir Kalėdų stalui Išsaugota
Prieskoniais kvepiančios Kalėdos: svarbiausiųjų 10-ukas ir kepinių su jais kolekcija Prenumeratoriams Išsaugota
Žinoma virtuvės šefė Aldona Gečienė kviečia pasigaminti „foršmaką“: „Silkė visada liks populiari“ Išsaugota
Reklama Italijoje gyvenanti Neringa: „Kalėdinis pyragas „panettone“ tampa visų švenčių atributu – kaip lietuvių šakotis“ Išsaugota