Nidos receptas: apverstas obuolių ir aguonų pyragas, kuris nepadarytų gėdos ir per šv.Kalėdas Išsaugota
Reklama Lengvai paruošiamas lašišos ir salotų receptas: gaivūs skoniai nustebins visą šeimą Išsaugota
Pavargote sukti balandėlius? Jokie jūs ne tinginiai! Šiam receptui to neprireiks, o skonis pakylės Išsaugota
Reklama Šaldytos uogos bei grybai – nepamainomi šventinių patiekalų ingredientai: ekspertė primena, kaip teisingai juos atšildyti Išsaugota
Reklama Kai puota kainuoja mažai: šį „Superšeštadienį“ – gardi kiaulienos nugarinė ir kone rekordiškai pigūs bananai Išsaugota
Sveikesnė lietuvių numylėto bulvių plokštainio versija abejingų nepalieka, svarbu išdrįsti Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Mandarinų „Rimi“ įsigiję pigiau pasigaminsite gardų džemą: tiks prie visų šventinių patiekalų Išsaugota
Reklama Kulinarinė egzotika „Ogmios mieste“: patiekalai, į kuriuos krypsta smalsuolių akys ir telefonų objektyvai Išsaugota
Reklama Už vieną geriau – tik du: pasigaminkite gaivias morkų salotas ir rudeniu dvelkiančius sumuštinius Išsaugota
Palaimos viršūnė: burnoje tirpstantis kamamberas su česnakine duonele ir slaptu ingredientu Išsaugota
Nepavyksta pagaminti mielinės tešlos? Štai 7 klaidos, kurias galbūt darote Prenumeratoriams Išsaugota
Maisto apžvalgininkas D.Karklius apie atrastus perliukus Lietuvos miesteliuose ir valgyklų magiją Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Šalta? Trys nebrangūs ir maloniai šildantys troškiniai visai šeimai – pagaminsite itin paprastai Išsaugota
Etiketo ekspertė K.Česlevičienė klausia tiesiai šviesiai: ar turime restorane sumokėti ir už blogą aptarnavimą? Išsaugota
Reklama 10 įdomybių apie arbatą: kas nėra arbata, ką reiškia arbatos „augintinis“ ir kuo čia dėtos pandos? Išsaugota
Reklama Imk du, o mokėk tik už vieną: pigūs bei gardūs vištienos kepsneliai ir populiarus rudens desertas Išsaugota
Reklama 10 įdomybių apie kavą: kas ją atrado, kodėl bandė uždrausti ir kiek išgėrus „perdozuotume“? Išsaugota
Jūsų savaitgalio vakarėliui – meksikietiški traškučiai su jautiena, kukurūzais ir pupelėmis Išsaugota
Ar žinote, kokiais valgiais XVIII a. mėgavosi vienuoliai bazilijonai? Galite pasigaminti ir jūs Išsaugota
Reklama Lašišos takai su kopūstų salotomis – nustebins ir meksikietiškos, ir lietuviškos virtuvės mėgėjus Išsaugota
Reklama Veganų dienos proga „Lidl“ kviečia išbandyti maistingus ir nebrangius augalinius produktus Išsaugota
Reklama Trūksta nuotaikos? Trys pigūs pusryčių variantai, kurie suteiks energijos ir pakraus dienai Išsaugota