Nostalgiškos virtuvės palikimas: blyneliai, kuriems sunkiai atsispirs kepenėlių gurmanai Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Smaližių rojumi vadinamos „Ogmios miesto“ desertinės ir kepyklėlės: pasilepinkite skanėstais, ištirpdančiais kiekvieną širdį Išsaugota
Nidos receptas: apverstas obuolių ir aguonų pyragas, kuris nepadarytų gėdos ir per šv.Kalėdas Išsaugota
Reklama Lengvai paruošiamas lašišos ir salotų receptas: gaivūs skoniai nustebins visą šeimą Išsaugota
Pavargote sukti balandėlius? Jokie jūs ne tinginiai! Šiam receptui to neprireiks, o skonis pakylės Išsaugota
Reklama Šaldytos uogos bei grybai – nepamainomi šventinių patiekalų ingredientai: ekspertė primena, kaip teisingai juos atšildyti Išsaugota
Reklama Kai puota kainuoja mažai: šį „Superšeštadienį“ – gardi kiaulienos nugarinė ir kone rekordiškai pigūs bananai Išsaugota
Sveikesnė lietuvių numylėto bulvių plokštainio versija abejingų nepalieka, svarbu išdrįsti Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Mandarinų „Rimi“ įsigiję pigiau pasigaminsite gardų džemą: tiks prie visų šventinių patiekalų Išsaugota
Reklama Kulinarinė egzotika „Ogmios mieste“: patiekalai, į kuriuos krypsta smalsuolių akys ir telefonų objektyvai Išsaugota
Reklama Už vieną geriau – tik du: pasigaminkite gaivias morkų salotas ir rudeniu dvelkiančius sumuštinius Išsaugota
Palaimos viršūnė: burnoje tirpstantis kamamberas su česnakine duonele ir slaptu ingredientu Išsaugota
Nepavyksta pagaminti mielinės tešlos? Štai 7 klaidos, kurias galbūt darote Prenumeratoriams Išsaugota
Maisto apžvalgininkas D.Karklius apie atrastus perliukus Lietuvos miesteliuose ir valgyklų magiją Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Šalta? Trys nebrangūs ir maloniai šildantys troškiniai visai šeimai – pagaminsite itin paprastai Išsaugota
Etiketo ekspertė K.Česlevičienė klausia tiesiai šviesiai: ar turime restorane sumokėti ir už blogą aptarnavimą? Išsaugota
Reklama 10 įdomybių apie arbatą: kas nėra arbata, ką reiškia arbatos „augintinis“ ir kuo čia dėtos pandos? Išsaugota
Reklama Imk du, o mokėk tik už vieną: pigūs bei gardūs vištienos kepsneliai ir populiarus rudens desertas Išsaugota
Reklama 10 įdomybių apie kavą: kas ją atrado, kodėl bandė uždrausti ir kiek išgėrus „perdozuotume“? Išsaugota