Ar Lietuvoje yra „Michelin“ žvaigždučių vertas restoranas? Skonio ekspertu dirbantis Tomas jį mato ne vieną Išsaugota
Vilniuje duris atveria gastropabas „The House“, siūlys meniu ir keturkojams: sukurti net specialūs ledai Išsaugota
Reklama Maisto produktų apsipirkimo matematika: norint sutaupyti, nereikia atsisakyti mėgstamų produktų Išsaugota
Reklama Romantiška vakarienė – tobula Valentino dienos dovana. Pasisemkite receptų idėjų iš Federico Meschino ir Andriaus Šimulyno Išsaugota
Reklama Išsikepkite šį mažiau nei 4 eurus kainuojantį sotų mėsos pyragą: su šeima jį gardžiai valgysite visą savaitgalį Išsaugota
Reklama Norite paruošti romantišką vakarienę mylimajai? Štai keletas patarimų ir gardžių receptų Išsaugota
Reklama Namų virtuvėje lyg Italijoje: pasigaminkite pigią lietuviškąją brusketų versiją su juoda duona ir silke Išsaugota
Skonio receptorius lepinantys šonkauliukai: traškūs, salstelėję ir verti meilės nuo pirmo kąsnio Prenumeratoriams Išsaugota
Į savaitgalį – skaniai ir lengvai: itin greit pagaminami migdoliniai sausainiai Prenumeratoriams Išsaugota
Reklama Dietologė sklaido mitus: ar yra tinkamiausias laikas pusryčiams ir ar užtenka suvalgyti tik bananą? Išsaugota
Reklama XIX a. puoselėtos Lietuvos dvarų pienininkystės tradicijos išsaugotos iki šių dienų: ar žinote, kokia tai produkcija? Išsaugota
Reklama Kvepia kepiniais ir nuolaidomis: „Iki“ skelbia Kruasanų fiestą ir pataria, kada juos pirkti apsimoka labiausia Išsaugota
Reklama Ekspertė griauna mitus apie „Premium“ klasės maisto produktus: kodėl juos valgyti yra ne privilegija, o sąmoningumas? Išsaugota
Reklama Augalinė mityba platesnė nei tik salotos – kokius veganiškus produktus siūlo „Lidl“? Išsaugota
Reklama Taupykime kaip šveicarai: kodėl daugiau nei pusė jų pirkinių – privačių prekių ženklų produkcija? Išsaugota