„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Blynų tortas: pavyks net pradedantiems kepėjams

Maskarponės sūrio ir plaktos grietinėlės kremas su šokoladinio skonio plonyčiais blyneliais – kiekvieno smagurio svajonė. Receptą atsiuntusi Gitana tikina, kad šį skanėstą pavyks pagaminti net visai neįgudusiems kepėjams.
Gitanos blynų tortas
Gitanos blynų tortas / 15min skaitytojos nuotr.

Lietiniams reikės:

  • Pieno,
  • miltų,
  • kiaušinių,
  • druskos,
  • kakavos,
  • cukraus.

Įdarui reikės:

  • riebios grietinėlės,
  • Maskarponės sūrio,
  • cukraus.

Gaminimas:

Iš nurodytų produktų sumaišyti tešlą blynams. Išsikepti lietinius. Grietinėlę išplakti, sumaišyti su maskarpone bei cukrumi ir šiuo įdaru sluoksniuojant sutepti lietinius. Kai kuriuos sluoksnius galite sutepti mėgstama uogiene, Gitana rekomenduoja braškių.

Blynų tortą reiktų padėti pastovėti 8 val. šaldytuve.

Skanaus!

Dėkojame Gitanai už receptą!

Kviečiame ir Jus dalintis savo receptais ir laimėti visą rinkinį aukščiausios kokybės „Piemenėlio Excellence“ pieno produktų!

15min skaitytojos nuotr./Gitanos blynų tortas
15min skaitytojos nuotr./Gitanos blynų tortas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“