„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Firminiai Laimos kepenėlių blyneliai su graikiniais riešutais

Kepenėles mėgstame, tačiau ar kada bandėte iš jų išsikepti blynelių? 15min skaitytoja Laima dalinasi gardžių kepenėlių kepsnelių receptu, kuris yra išskirtinis dar ir dėl vieno ingrediento, suteikiančio ypatingą skonį. Dėkojame Laimai už receptą ir kviečiame jį išmėginti!
Kepenėlių blynai su riešutais
Kepenėlių blynai su riešutais / Laimos Kulikajevienės nuotr.

Kepenėlių blyneliams su graikiniais riešutais reikės:

  • 500 g vištų kepenėlių,
  • 1 kiaušinio,
  • druska ir pipirų pagal skonį,
  • 1 valg. š. miltų,
  • 50 g graikinių riešutų,
  • aliejus kepimui.

Gaminimas:


Kepenėles nuplauti ir sumalti.


Į gautą masę įmušti kiaušinį, suberti miltus ir smulkintus graikinių riešutų branduolius, paskaninti druska bei pipirais. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.


Kepti kaip blynelius įkaitintame aliejuje.

Skanaus!

Dėkojame Laimai K. už receptą! Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse ir laimėti gardžių „Piemenėlio“ produktų rinkinį!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs