Na, o visa tai gamins ir mus kulinarinių gudrybių bei taupumo virtuvėje mokys „Popierinio baro“ šefas Reinaldas, produktų su akcija įsigijęs prekybos centre „Norfa“.
Vaizdo reportažuose pamatysite, kaip teisingai susipjaustyti antį, kaip išsivirti gardų sultinį sriubai, kaip pasigaminti birius ryžius ir, žinoma, pasiruošti neprilygstamus savo skoniu antienos patiekalus, kurie iš tiesų gaminami labai paprastai.
Antienos kulšelė su borokėliais
Jeigu manote, kad burokėliai – prasta daržovė, metas keisti šį netikusį požiūrį. Jie dabar išgyvena tikrą Renesansą, o prie antienos tinka idealiai!
Lengvai paruošiama anties krūtinėlė
Pavadinimas jums nemeluoja – šis gardus patiekalas paruošiamas išties labai paprastai, o rezultatas vertas geriausio restorano lėkštės!
Antienos sriuba su daržovėmis
Kas liko – tai Miko, – sako liaudies patarlė. O mes sakome – kas liko – tas puikiai tinka gardžiai sriubai.
Nustebsite, kad taip nesudėtingai galima pasigaminti tokius puikius patiekalus. Ir svarbiausia – tuo džiaugsis ne tik Jūsų skrandis, bet ir piniginė!
Sekite „Norfos“ akcijas ir mūsų receptus!
Silkė pievagrybių patale per 10 minučių