„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Rasa kviečia išmėginti: fantastiško skanumo grilyje kepta višta

Ar kada nors bandėte grilyje kepti visą vištą? Atrodo per sudėtinga? 15min skaitytoja Rasa dalinasi savo receptu ir kviečia pamėginti!
Grilyje kepta višta
Grilyje kepta višta / Rasos Petkevičienės nuotr.

Receptas:

Vištą perpjauname per krūtinėlę, kad ji išsiskleistų. Marinuojame su daug česnako, vegetos pagal skonį, mėgstamo alyvuogių aliejaus. Palaikome keletą valandų arba per naktį. Dedame ant grilio ir nepamirštame pavartyti. Vis užpilam inde likusio marinato, kad višta neišsausėtų.

Skanaus linki Rasa!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse! Grilink, fotografuok, siųsk ir laimėk dėžę nealkoholinio „Vilkmergės“ alaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs