Rasa kviečia išmėginti: fantastiško skanumo grilyje kepta višta

Ar kada nors bandėte grilyje kepti visą vištą? Atrodo per sudėtinga? 15min skaitytoja Rasa dalinasi savo receptu ir kviečia pamėginti!
Grilyje kepta višta
Grilyje kepta višta / Rasos Petkevičienės nuotr.

Receptas:

Vištą perpjauname per krūtinėlę, kad ji išsiskleistų. Marinuojame su daug česnako, vegetos pagal skonį, mėgstamo alyvuogių aliejaus. Palaikome keletą valandų arba per naktį. Dedame ant grilio ir nepamirštame pavartyti. Vis užpilam inde likusio marinato, kad višta neišsausėtų.

Skanaus linki Rasa!

Kviečiame ir Jus dalyvauti konkurse! Grilink, fotografuok, siųsk ir laimėk dėžę nealkoholinio „Vilkmergės“ alaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų