2023 09 22

Valgiaraštis rugsėjo savaitgaliui: tiršti troškiniai ir kvapnūs pyragai

Ar jau pajutote rudeniškų rytų ir vakarų vėsą? Dieną saulė dar šildo visu smarkumu, tačiau dažną vakarą jau norisi užsimesti bent švarką ar megztuką. Tad ir į meniu pamažu grįžta šiltesni patiekalai... Savaitgalio proga, kai laiko daugiau, nei įtemptą darbo dieną, galima užsiimti troškiniais ir palengva kylančia tešla. Kviečiame rinktis receptą!
Daržovių sriuba su malta jautiena
Daržovių sriuba su malta jautiena / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„BITmarkets“ parodoje „Next Block Expo“ laimėjo apdovanojimą už geriausią klientų aptarnavimą
Reklama
Verslo civilinė atsakomybė: kokių sričių įmonės ją patiria dažniausiai ir kodėl?
Reklama
Amžėjimas nėra nuosprendis: kas gali padėti išlaikyti energiją ir jaunystę?