1. Viščiukų krūtinėles nuplaukite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir šiek tiek patroškinkite garuose.
2. Rudąjį cukrų pakepinkite svieste, supilkite sojų, saldžiųjų paprikų padažą, citrinų sultis, ryžių actą ir pakaitinkite.
3....
1. Grybus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite mirkti per naktį, tada išvirkite ir kiek pasmulkinkite.
2. Morkas nuskuskite, supjaustykite smulkiais gabalėliais. Salierą nuplaukite ir taip pat susmulkinkite.
3. Česnakus nulupkite,...
1. Laikydamasi nurodymų ant pakuotės, išvirkite makaronus pasūdytame vandenyje. Supilkite į kiaurasamtį, perliekite šaltu vandeniu, kad nesuliptų, ir palikite nusivarvėti.
2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite ir trumpai apkepkite įkaitintame...
1. Įkaitinkite orkaitę iki 160 °С. Į didelę keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Įkaitus jam, dėkite gabaliukais supjaustytą jautieną ir suberkite prieskonius. Kepkite kelias minutes pamaišydami, kol mėsa apskrus.
2. Apkeptą su prieskoniais mėsą dė...
1. Nuplautą ir popieriniu rankšluosčiu nusausintą mėsą supjaustykite maždaug 2 cm storio porcijos dydžio gabalais.
2. Pipirus suberkite į specialų grūstuvą ir kiek pasmulkinkite.
3. Mėsos gabalus aptepkite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska,...
1. Į puodą supilkite pieną, suberkite druską, vanilinį cukrų ir kaitinkite, kol užvirs. Maišydama suberkite manus. Nukėlusi nuo ugnies, palikite kruopas brinkti.
2. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų. Trynius gerai išsukite su cukrumi. Sudė...
1. Kumpį suplėšykite gabalėliais ir paskrudinkite karštoje sausoje keptuvėje.
2. Į puodą suberkite vyšninius pomidoriukus, sukrėskite konservuotus pomidorus, statykite ant ugnies ir luktelėkite, kol užvirs. Kaitinkite apie 10 minučių.
3. Sudėkite...
1. Paruoškite mėsos padažą: svogūną susmulkinkite, kelias minutes pakepinkite aliejuje, tada sudėkite nuskustą ir stambia trintuve sutarkuotą morką, smulkintus salierus ir vis pamaišydama kepinkite ant mažos ugnies, kol daržovės suminkštės. Tada...
1. Viščiukų krūtinėlę nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite mėgstamais vištienos prieskoniais, palikite pusvalandžiui, kad prieskoniai įsigertų, tada supjaustykite plonomis juostelėmis, iš abiejų pusių gerai apkepkite ir padėkite šiltai.
2. Paprikas...
1. Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje, kad atšiltų.
2. Abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite, kad šiek tiek suminkštėtų.
3. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką. Vištieną...
1. Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite išilgai į dvi dalis. Pabarstykite paukštienos prieskoniais ir palikite šiek tiek pastovėti. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, apkepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių, kol gražiai apskrus....
1. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje su šlakeliu aliejaus, kaip nurodyta ant pakuotės. Padėkite šiltai.
2. Lašišą nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į garų puodą, apie 8 minutes patroškinkite – bus lengviau nuimti nuo kaulų ir nulupti odelę....