Ingredientai
- Batonas 1 vnt. prancūziškas
- Majonezas 50 g
- Pievagrybiai 100 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Sūris 100 g fermentinis
- Krapai 1 sauja
Kaip gaminti
- Iš pradžių smulkiai supjaustykite pievagrybius, krapus ir česnakus.
- Tuomet gana smulkiai sutarkuokite sūrį, nes geriau išsilydys ir pasiskirstys pati masė. Sumaišykite viską su majonezu.
- Apie 5–10 min. kepkite orkaitėje batoną, prieš tai supjaustę jį plonomis riekelėmis, – taip užtepėlė neperkeps, o pats batonas skaniai apskrus.
- Ant apkepusių riekelių tepkite užtepėlę ir pašaukite juos darsyk į 180 °C orkaitę. Kepkite apie 15 minučių. Papuoškite riekelių viršų keliomis šviežių krapų šakelėmis ir tiekite į stalą!
Skanaus!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita