Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
6 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 3.7 5 / 122
Jau įvertinote šį receptą

Tortas „Snickers“

Tortas „Snickers“
Tortas „Snickers“ / g-blogas.lt nuotr.
Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

  • Kiaušiniai 2 vnt. dideli - biskvitams
  • Cukrus 240 g 200 - biskvitams ir 40 - grietinėlės kremui
  • Vanilė 2 arbat. š. 1 - pastos - biskvitams ir 1 - pastos - grietinėlės kremui
  • Druska 1 žiupsnelis biskvitams
  • Grietinė 200 g riebios - biskvitams
  • Miltai 200 g biskvitams
  • Karamelinis kremas „Rududu“:(200 - kambario temperatūros - biskvitams ir 200 - karameliniui kremui) 400 g
  • Kepimo milteliai 2 arbat. š. biskvitams
  • Sviestas 200 g 100 - kambario temperatūros - karameliniui kremui ir 100 - glaistui
  • Žemės riešutai 150 g kepintų sūdytų - karameliniui kremui
  • Grietinėlė 400 g riebios atšaldytos - grietinėlės kremui
  • Kremas „Nutella“:(2 valg. š. - grietinėlės kremui ir 300 g. kambario temperatūros - glaistui ) 350 g

Kaip gaminti

  1. Pirmiausia reikės 24 cm. skersmens tortinės ir saldintos kavos torto sulaistymui.
  2. Pasiruoškite biskvitus.
  3. Kiaušinius išplakite su cukrumi, druska ir vanile.
  4. Ant viršaus dėkite rududu kremą ir grietinę.
  5. Plakite, kol gausite vientisą masę, be jokių gumuliukų.
  6. Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
  7. Tešlą padalinkite į keturias lygias dalis.
  8. Kiekvieną jų paskleiskite po tortinės dugną, išklotą kepimo popieriumi.
  9. Kepkite 180-200 laipsnių temperatūroje.
  10. Iškeptus, išimkite iš tortinės ir leiskite atvėsti.
  11. Karamelinį kremą paruošite labai paprastai, tiesiog suplakite rududu su sviestu ir įmaišykite riešutus. Atidėkite.
  12. Grietinėlę, iki standumo, išplakite su cukrumi ir vanile. Atidėkite.
  13. Surinkite tortą.
  14. Į paruoštą tortinę dėkite vieną biskvitą, lengvai sulaistykite saldinta kava ir aptepkite plonu sluoksniu nutellos.
  15. Ant viršaus užtepkite pusę grietinėlės.
  16. Dėkite antrą biskvitą, vėl lengvai sulaistykite saldinta kava ir aptepkite visu kiekiu karamelinio kremo.
  17. Ant karamelės klokite trečią biskvitą, sulaistykite kava, aptepkite nutella ir likusia grietinėle.
  18. Uždenkite paskutiniu biskvitu ir apšlakstykite likusia kava. Pastatykite į šaldytuvą sustingti.
  19. Kremui skirtą nutellą, iki vientisos masės, suplakite su sviestu. Aptepkite sustingusio torto kraštus ir viršų. Dar kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą.

Receptas iš: g-blogas.lt

Kategorijos

Šaltinis: 15min

Daugiau receptų

Elžbieta dalinasi: dieviškai gardus pyragas iš vos kelių ingredientų

Elžbieta dalinasi: dieviškai gardus pyragas iš vos kelių ingredientų 6 asm.

Turėdami vos kelis paprastus ingredientus, galite pasigaminti nuostabų desertą, puikiai tinkantį bet kokiai progai. 
Žymės: pyragas
Kotletai su saldžiosiomis bulvėmis

Kotletai su saldžiosiomis bulvėmis 4 asm.

Šie kotletai su saldžiosiomis bulvėmis tikrai nustebins savo skoniu – patiks visiems, ypač – vaikams. 
Daržovių patale troškintas karpis

Daržovių patale troškintas karpis 4 asm.

Troškintas karpis bus ne tik prisigėręs daržovių aromato, bet ir nesausas bei labai gardus. 

Daržovėmis įdarytas keptas karpis

Daržovėmis įdarytas keptas karpis 4 asm.

Įdarytas karpis – klasikų klasiką, šįsyk jis paskanintas daržovėmis.

 

Karpis su grikiais, daržovėmis ir grybų padažu

Karpis su grikiais, daržovėmis ir grybų padažu 4 asm.

Karpis puikiai dera ne tik su daržovėmis bei grybais, bet ir grikiais. Pats metas išbandyti!

 

Troškinti veršienos maltinukai

Troškinti veršienos maltinukai 4 asm.

Išbandykite puikių maltinukų receptą, kuriuo dalinasi kulinaras ir tinklaraštininkas Aurimas Alionis, „Aurimėlio virtuvės“ šeimininkas.

Kalėdinis punšas

Kalėdinis punšas 8 asm.

Vytaras Radzevičius: Punšas – žiemiškas ir šildantis gėrimas. Pats žodis kilo iš hindi kalbos ir reiškia skaičių „penki“ („panch“), todėl šio gėrimo recepte dažniausiai naudojami penki ingredientai – skirtingos sultys ir prieskoniai. Punšą galima patiekti tiek šiltą, tiek atvėsusį. Kuo ilgiau punšas stovės, tuo daugiau turės skonio ir tuo geriau atsiskleis įdėtų prieskonių savybės. Prieskoniai punšui suteikia išties puikų aromatą, todėl šis gėrimas puikiai sušildo ilgais žiemos vakarais, o svarbiausia – jį išties nesunku pasigaminti.

Moliūginiai zefyrai

Moliūginiai zefyrai 10 asm.

Nida Degutienė: Zefyriukai, kuriuos gaminsite, bus ne tik pilni šildančių Kalėdinių prieskonių – cinamono, muskato, imbiero, – bet dar ir paskaninti trintų moliūgų mase. Sandariai uždarytame inde juos galima laikyti mėnesį. Lepintis zefyrais reiktų sakingai, juose tikrai nemažai cukraus! Šie skanėstai tikrai sužavės smaližius ir mėgstančius aromatingą desertinę popietinę kavą, kurioje lėtai tirpsta nedideli „snieguoto“ skanėsto gabaliukai...

Itališki biskočiai su migdolais

Itališki biskočiai su migdolais 4 asm.

Jei jūsų šeima yra kilusi iš Italijos, nei vienos Kalėdos neapsieina be šių naminių sausainių ir šviežio itališko espreso puodelio. Virtuvės šefas Gian Luca Demarco kviečia šalia tradicinių lietuviškų kepinių šiais išbandyti ir itališkųjų biskočių, kurie paįvairins jūsų šventinį stalą.

Kvapni mandarinų tarta

Kvapni mandarinų tarta 8 asm.

Traškus tartos pagrindas ir pieniškas kreminis, iš Pietų Afrikos kilęs įdaras sušildys jus vėsiais žiemos vakarais.