Ingredientai
- Vištiena 700 g malta
- Miltai 2 valg. š.
- Manai 2 valg. š.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis malti
- Laurų lapai 2 vnt. 3
- Vištienos prieskoniai 1 arbat. š. pagal skonį
- Svogūnai 1 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt. maža, saldžioji
- Petražolės 1 arbat. š.
- Putpelių kiaušiniai (virti): 10 vnt.
Kaip gaminti
1. Į dubenį sudėkite maltą vištieną, pasūdykite, suberkite prieskonius, miltus, manų kruopas, įmuškite kiaušinį, supjaustytą svogūną ir išmaišykite.
2. Likusias daržoves įmeskite į karštą vandenį, apvirkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Kepkite apie 50 min orkaitėje.
3. Į kepimo formą įdėkite dalį paruoštos vištienos, tada sudėkite daržoves ir nuluptus putpelių kiaušinius ir uždenkite viską likusiu vištienos faršu.
4. Pašaukite viską į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 50 min.
Receptą atsiuntė Evelina Daukševič
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Konkursai: Mano velykinis receptas
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita