Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Apple iPhone X“ beprotybė prasideda: laukiama minios norinčių, laimingųjų bus tik dešimtys

Penktadienio rytą visame pasaulyje, taip pat Lietuvoje, prasideda jau dabar visų laikų geidžiamiausiu išmaniuoju telefonu tituluojamo „iPhone X“ prekyba. Kaip savo pranešime spaudai rašo bendrovė „Telia“, jų salone Vilniaus „Akropolyje“ lygiai 8.00 val. prasidės šių telefonų iššluotuvės.
Apple iPhone X
Apple iPhone X / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Lygiai tuo pačiu metu tame pačiame „Akropolyje“ duris pravers ir „Bitės“ salonas, kuriame pagrindinė penktadienio žvaigždė taip pat bus „iPhone X“.

Bet tie, kurie nespėjo įsėsti į išankstinių užsakymų traukinį, geidžiamiausius telefonus rytoj išsipakuoti galės tik jeigu atsikels labai anksti – vien dėl „Apple iPhone X“ prekybos pradžios „Akropolis“ penktadienį duris pravers gerokai anksčiau nei įprastai – 7:30. Tiesa, atidarytas tuo metu bus tik vienas įėjimas, esantis šalia „Maxima“ parduotuvės.

Tuo tarpu „Tele2“ penktadienį nuo pat ryto ketina džiuginti tik iš anksto įrenginius užsisakiusius „Apple iPhone X“ pirkėjus – įrenginių pristatymą į namus ketinama pradėti nuo pat 8 val. ryto, jie visus užsisakiusius turėtų pasiekti dar iki penktadienio vakaro. Tuo pačiu metu kurjerio, besibeldžiančio į duris, gali pradėti tikėtis ir užsakiusieji telefonus „Telia“ ar „Bitės“ svetainėse.

„Telia“ atstovo spaudai Audriaus Stasiulaičio teigimu, rytoj jų salone bus galima įsigyti „tikrai daugiau nei pusšimtį“ šių telefonų, dar kelių dešimčių įrenginių pasiūlos galima tikėtis „Bitės“ salone.

Telefonai „iPhone X“ Lietuvoje siūlomi dviejų spalvų – sidabrinės ir kosminės pilkos. Įrenginys su 64 GB vidinės atminties ir „Telia“, ir „Bitės“ prekybos vietose kainuoja 1179 Eur, o 256 GB versija – 1359 Eur.

Nuo penktadienio „iPhone X“ bus galima išbandyti didžiausiuose „Telia“ salonuose visoje Lietuvoje, o netrukus jie ten taip pat bus parduodami. Nenorintys niekur eiti, savo „iPhone X“ gali visada įsigyti ir internetu, visų didžiųjų ryšio operatorių interneto svetainėse.

Naujo dizaino „iPhone X“ išsiskiria įspūdingu stiklo ir nerūdijančio plieno korpusu bei berėmiu 5,8 colio įstrižainės „Super Retina“ ekranu. Sklandžiu telefono veikimu, iš vartotojo besimokančia sistema, virtualia realybe ir įtraukiančiais 3D žaidimais rūpinasi „A11 Bionic“ procesorius, o belaidis baterijos įkrovimas leidžia užmiršti laidus.

VIDEO: iPhone X — Introducing iPhone X — Apple

„Face ID“ technologija užtikrina novatorišką ir saugų būdą atrakinti telefoną, prisijungti prie paskyrų ir atlikti mobiliuosius mokėjimus. Patikimu šios technologijos darbu rūpinasi priekinė „TrueDepth“ vaizdo kamera, gebanti fiksuoti vaizdo gylį, todėl telefonu galima daryti įspūdingas asmenukes su naujuoju portretiniu režimu ir „Portrait Lighting“ efektu. O jaustukų mėgėjams emocijas išreikšti padės naujoji „Animoji“ funkcija. Ji fiksuoja ir analizuoja daugiau negu 50 skirtingų veido raumenų judėjimą bei realiu laiku perkelia išraiškas į virtualius veidukus.

Įrenginio nugarėlėje įmontuota dviguba kamera su optiniu vaizdo stabilizavimu, nauju spalvų filtru ir patobulintu „Apple“ vaizdų apdorojimo procesoriumi, kurie leidžia užfiksuoti įspūdingas nuotraukas ir vaizdo įrašus. Ši kamera taip pat palaiko naująjį portretinių nuotraukų režimą su „Portrait Lightning“ efektu.

Telefono ekraną ir nugarėlę nuo subraižymų ir skilimų saugo tvirčiausias iki šiol išmaniųjų telefonų gamyboje naudotas stiklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas