Metinė prenumerata tik 7,99 Eur! Karūnuokite savaitgalį kokybišku turiniu.
Išbandyti
2023 02 22 /22:22

Akibrokštas debatuose pasirodžiusiam V.Matijošaičiui – varžovas imitavo geresnį dvynį brolį

Ne iš vieno varžovo rinkimuose į Kauno merus kvietimo viešai diskusijai sulaukęs Visvaldas Matijošaitis iki šiol tylėjo. Sklido kalbos, kad dabartinis Kauno meras vengia debatų, nes gali sulaukti nepalankių klausimų dėl šeimos verslo Rusijoje bei sklypų Kaune supirkimo schemos. Tačiau vasario 22 dieną LRT surengtuose debatuose jis pasirodė ir iškart sulaukė kritikos lavinos. Laisvės partijos kandidatas net persirengė Kauno meru, tarsi parodijuodamas jį.
Mantas Bertulis debatuose persirengė Visvaldu Matijošaičiu
Mantas Bertulis debatuose persirengė Visvaldu Matijošaičiu / Ekrano nuotr. iš LRT transliacijos

Pernai gruodį Kauno miesto savivaldybėje turėjo įvykti spaudos konferencija, kurioje Kauno miesto savivaldybės meras V.Matijošaitis, administracijos direktorius Tadas Metelionis ir Centrinio viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Daiva Čeponienė turėjo komentuoti Seimo antikorupcijos komisijos tyrimą, kuriuo nustatytos, tyrimo grupės manymu, savivaldybėje esančios korupcijos apraiškos.

Žadėta atsakyti į visus pastaruoju metu visuomenėje kilusius aštrius klausimus, tačiau spaudos konferencija paskutinę akimirką buvo atšaukta nepaaiškinus priežasčių. Iš pradžių tikinta, kad spaudos konferencija tik nukelta, tačiau ji neįvyko iki šiol.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Konferencija Dariaus ir Girėno stadione
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Konferencija Dariaus ir Girėno stadione

Tai, ar V.Matijošaitis dalyvaus trečiadienio vakarą suplanuotuose debatuose (tai antroji laida, skirta pasisakyti kandidatams į Kauno miesto merus), taip pat nebuvo aišku iki pat renginio pradžios.

Kaip trečiadienio popietę 15min teigė Kauno mero patarėjas Tomas Jarusevičius, nors „tuo pat metu V.Matijošaitis turi priėmimą Estijos ambasadorės kvietimu, labiau tikėtina, kad vyks į debatus“.

Persirengė V.Matijošaičiu

Debatuose galiausiai jis pasirodė ir iškart sulaukė varžovo akibrokšto – Laisvės partijos atstovas Mantas Bertulis makiažu save „pasisendino“, „pasipuošė“ dirbtine plike ir net apsirengė panašiais rūbais į dabartinio mero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius