Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 19

Dar vienas būdas skaityti 15min: Lietuvoje startuoja „Google News Showcase“

Trečiadienį Baltijos šalyse startuoja „Google News Showcase“ – programa, suteikianti skaitytojams dar vieną būdą gauti naujienas „Google“ aplinkoje. Tarp programos partnerių Lietuvoje – ir portalas 15min.
15min įvaizdinė nuotrauka
Lietuvoje startuoja „Google News Showcase“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.
Temos: 2 „Google“ 15min

Nuo šiol 15min turinys bus pasiekiamas ir per „News Showcase“ paneles, kurios suteiks daugiau būdų skaitytojams įsitraukti į naujienas ir nukreips juos į pilnus straipsnius portalo puslapyje.

15min naujienas galite skaityti: „Google News Showcase“ aplinkoje.

Skaitytojai jau ir iki šiol galėdavo pasiekti įvairių leidinių naujienas „Google“ aplinkoje. Tačiau „Google News Showcase“ dėka leidėjai turės didesnę tiesioginę savo turinio kontrolę atrenkant ir pateikiant naujienas bei stiprinant prekės ženklą.

„Aukštos kokybės aktualus turinys ir jo sklaida visose aktualiose platformose – tai principai, kurių laikomės portale 15min. Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Google“ ir būti „News Showcase“ partneriu Lietuvoje. Tikime, kad ši partnerystė padės mums būti dar arčiau skaitytojų ir stiprins 15min prekės ženklą, kuris simbolizuoja kokybę ir pasitikėjimą Lietuvos žiniasklaidoje“, – sako „15min grupės“ vadovas Tomas Balžekas.

Visame pasaulyje „ News Showcase“ sutartis yra pasirašę su daugiau nei 2700 leidinių. Pradėjus „News Showcase“ veiklą Baltijos šalyse, produktas veiks 30 šalių, iš kurių devynios yra Baltijos ir Vidurio bei Rytų Europoje.

Tarp kitų „Google“ iniciatyvų žiniasklaidos srityje yra „Google News Initiative“, kuri skirta padėti žurnalistams kovoje su dezinformacija. Taip pat tyrimų įrankis „Pinpoint“, kuris sujungia paieškos ir AI technologijas, kad būtų galima tirti ir analizuoti didelius dokumentų rinkinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius