Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 21

Arūnas Valinskas: Suodaičių dramoje pats įdomumas laukia ateityje

Kuris kuriam pirmas į snukį? Kodėl ir už ką? Kieno namas? Kieno vaikai? Ką uošvienė? Kas... Ko... Kam... Už ką...??? Ir svarbiausia – po kiek? Nelabai man norėjosi imtis šios temos, nuo kurios jautiesi kaip kaminkrėtys, suodžiais išsiterliojęs. Visgi kartais gyvenimas neklausia tavo nuomonės ir privalai paklusti masėms. Tad paanalizuokime!
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šalis kryžkelėje. Šeimos maršiečių dvikovos su LGBT+, kovido skiepų šalininkų ir antivakserių priešpriešos nukeliavo užmarštin, į Lietuvą atkeliavo nauja pandemija – Suodaičių-Siegelių skyrybos.

Jeigu net buvęs Premjeras ir dabartinis Lietuvos europarlamentaras Andrius Kubilius savo „veidaknygėje“ neištvėręs parašė: „atrodo, kad Ukraina greičiau išvaduos Krymą, nei mes būsime išvaduoti nuo kasdienių Suodaičių „dramos“ aprašymų. Dieve, padėk ir Ukrainai, ir mums pagaliau išsivaduoti“.

BNS Foto nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel
BNS Foto nuotr./Laurynas Suodaitis ir Viktorija Siegel

Jei taip eisis ir toliau, netrukus į „Lietuvos amžiaus konflikto“ sureguliavimą įsijungs ir Prezidentas Gitanas Nausėda. Jau būtų įsijungęs, jei būtų žinojęs, kurią pusę palaikyti, bet, žinant ponios Dianos karingumą, neabejoju, kad statys už Pergalę.

Ko tik mūsų Lietuvėlėje nėra buvę. Policija yra vykusi ir pas šou verslo ryklį Jogailą Morkūną ir tuometinę jo žmoną, dizainerį Aleksandrą Pogrebnojų ir jo antrąją pusę Moniką Račiūnaitę, Oksaną Pikul ir krepšininką Simą Jasaitį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?