Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Henrikas Vaitiekūnas: Kas, su kuo ir kiek kartų?

Turbūt ir jūs mėgstate, kai televizijos laužo kanonus? Anądien vietoje skaičių 90–60–90 laidos vedėja pranešė: 180–177–178. Tai buvo trijų jaunų ir žavingų krepšininkių ūgio centimetrai. Jos televizijoje – neįtikėtina – ieškojo meilės. Potencialus jaunikis Karolis turėjo pasirinkti vieną iš jų.

„„

Jei atvirai – Karolis neatrodė laimingas. Nes netgi futbolininko ūgio šio rašinio autorius žino: traukia ne analogijos, o priešingybės. Ir net A.Sabonis su ponia Ingrida gali patvirtinti: guliveriams patinka coliukės.

Bet televizijoje – kitaip: visuomet turi būti taip, kaip sugalvojo Redaktorius.

Anksčiau – arba kitądien – toji laida daug kam patiko. Nes žvaigždžių skaitytoja Vaiva Budraitytė kiekvienam laidoje dalyvaujančiam žadėjo vestuves 2015-aisiais, o 2017-aisiais – jau ir turtingą gyvenimą.

Bet šiandien jau yra kitaip. Šiandien centro puolėjai Vitai astrologė rėžė tiesiai: „Nematau jumyse krepšininkės. O ir vyrą gausit tikrai mažesnį už save.“ Kas pasakys, kuri žvaigždė būsimo mylimojo ūgį matuoja? Venera? Merkurijus?

Tą kitą dieną – kai laida tik prasidėjusi buvo – Vytenis Pauliukaitis joje buvo įvardintas kaip režisierius. Ar šiaip – TV žmogus. Šiandien jis – ant aukščiausio karjeros laiptelio – Bendravimo Specialistas.

Todėl bando specbendrauti ir jauniems vyrams-krepšininkams pareiškia: „Nusivarot per treniruotes, tad koks dar čia seksas grįžus?“

Jauni krepšininkai stengiasi nereaguot. Jaunos krepšininkės – taip pat.  Reaguoja prie ekranų sėdintys jų seneliai. O Karolis šypsosi. Nes dėl jo dėmesio kovoja net trys gražuolės. Bet burtininkė Vaiva atšaldo: „Dar esi vėjavaikis.“

Vyriškumo ekrane lieka mažiau: nes ilgai įkalbinėtas eiti į laidą, nesitikėjo būti kritikuojamas. Bet – dar ne pabaiga. „Nuotakai reikalingas – taip žvaigždės rodo – labai aktyviai seksualus vyras.“

Graži buvo laida. Beveik „Krepšinio pasaulyjeeee...“ Todėl žiūrėjau dar vieną. Kuri galėjo vadintis „Europos vidury“.

Karoliui belieka vienintelis būdas būrėjai atkeršyti: į antrą pasimatymą jis pakviečia tą, apie kurią Vaiva pasakė: „Nematau iš jūsų poros..."

Graži buvo laida. Beveik „Krepšinio pasaulyjeeee...“ Todėl žiūrėjau dar vieną. Kuri galėjo vadintis „Europos vidury“. Apie ją – trumpiau. Potencialioji nuotaka Nr.1 – Kamilė (20 metų) kurį laiką dirbo Norvegijoje ir ten trumpai pagyveno su kurdų tautybės vyriškiu, kuris ją iš namų išvijo. Komentaras laidoje: „Kurdas? Norvegijoje? Fui, kaip neseksualu...“

Potencialioji nuotaka Nr.2 – Viktorija (19 metų). Visus užsieniečius Vilniuje ji vadina „kebabais“. Ponas Vytenis imasi astrologo vaidmens ir išburia: „Jums reikia musulmono“ (?).

V.Budraitytė prieštarauja: „Ne, jai reikia į Malaiziją.“

Potencialioji nuotaka Nr.3 – Diana – dirbo Kipre ir gyveno su turku (o gal graiku?). Dabar jau nori lietuvio.

O jaunikis kur? Yra jaunikis. 23 metų menininkas Lukas. Jo širdį ką tik sudaužė gražioji Malaizijos gyventoja. Malaizietės nebeliko. Bet du bilietai į Kvalą Lumpūrą – kišenėje. Ir jis nori ten vežtis lietuvę.

Kuri važiuos? Jei laidos nežiūrėjote, tai ir nesate verti tos paslapties.

Bet užtat atskleisiu kitą: pasakysiu, kas tą vakarą prie televizoriaus man labiausiai patiko.

Patiko per pertrauką parodytas visai kitos laidos anonsas, kuriame TOS laidos vedėja Inga Norkutė (nepaprasto žavumo aktorė) buvo parodyta labai linksma. Tą vaizdelį lydėjo toks tekstas: „Vestuvės su 10 metų jaunesniu vyru. Ar tiesa, kad Inga Norkutė laukiasi?“ 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas