Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 18

15 kartą Lietuvoje rengiamas „Geriausias Kanų liūtų reklamas“ pirmieji įvertino „15min Group“ partneriai

Antradienio vakarą „15min Group“ partneriai buvo pakviesti į „Apollo kinas Vilniaus Outlet“ ypatinga proga – pirmieji Lietuvoje pamatyti šių metų „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ programą. 70-ąjį kartą Kanuose vykusio festivalio geriausi darbai į Lietuvą atvežami jau 15-ąjį kartą.
Išankstinė Geriausių Kanų liūtų reklamų peržiūra  Apollo kino teatre
Išankstinė Geriausių Kanų liūtų reklamų peržiūra Apollo kino teatre / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Pasak „15min Group“ vadovo Tomo Balžeko, nors šiandienis pasaulio įvykių kontekstas mums kelia daug nerimo, kūryba daro milžinišką įtaką žmonių pasirinkimams.

„Taikliai, laiku, kūrybingai pateikta jūsų verslo žinutė visada pasieks geresnį rezultatą, privers ją matančius jausti emocijas, susimąstyti, o kartais – ir verkti, ir juoktis vienu metu. Juk kūrybiškumas ir abejingumas niekada nevaikšto drauge. Džiaugiamės, galėdami savo klientams ir partneriams pristatyti geriausius pasaulyje reklamos kadrus, kurie, tikiu, įkvėps ir savo darbe ieškoti pačių originaliausių sprendimų, o gal net paskatins keisti jus supantį pasaulį“, – kalbėjo T.Balžekas.

Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Išankstinė Geriausių Kanų liūtų reklamų peržiūra Apollo kino teatre
Gretos Skaraitienės / BNS nuotr./Išankstinė Geriausių Kanų liūtų reklamų peržiūra Apollo kino teatre

„15min Group“ jau 15 metų Lietuvoje oficialiai atstovauja „Kanų liūtų“ kūrybiškumo festivaliui – organizuoja ir „Kanų liūtų“ vardu organizuoja reklamų peržiūras kino teatruose, „Jaunųjų liūtų“ konkursą ir kitus renginius Lietuvos reklamos industrijai.

Pastaraisiais metais į „Geriausias Kanų liūtų reklamas“ susirenka apie 13 000 žiūrovų, dauguma jų lankosi kiekvienais metais.

Viešai pamatyti „Geriausias Kanų liūtų reklamas“ bus galima spalio 24 dieną kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Daugiau informacijos ir bilietai: www.kanuliutai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?