Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

15min grupės“ partneriai išgirdo pirmieji: įžvalgos ir tendencijos iš „Kanų liūtų“

Penktadienio rytą „15min grupė“ sukvietė savo partnerius ir draugus į „Kanų liūtų“ reklamų pusryčius. „Solo Society“ erdvėje „15min grupės“ vadovai pasidalino, kokias reklamų tendencijas pristatė šių metų festivalis bei kokios reklamų aktualijos šiuo metu vyrauja pasaulyje.
„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai
„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„15min“ grupės vadovas Tomas Balžekas dalijosi mintimis iš didžiosiose festivalio scenose skambėjusių pranešimų. „Elonas Muskas Kanuose prognozavo, kad jau per metus dirbtinis intelektas sukels pokyčius, o per 5 metus pokyčiai bus radikalūs“, – kalbėjo T.Balžekas.

Lukas Balandis / BNS nuotr./„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai
Lukas Balandis / BNS nuotr./„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai

Jis taip pat citavo Kanuose „Lionheart“ apdovanojimą gavusią žurnalistę, Nobelio Taikos premijos laureatę Marią Ressą, raginusią vertinti žurnalistus ir žiniasklaidą, kurie, skirtingai nei socialiniai tinklai, geba atskirti faktus nuo melo ir propagandos.

Lukas Balandis / BNS nuotr./„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai
Lukas Balandis / BNS nuotr./„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai

Gabrielė Burbienė, „15min grupės“ rinkodaros ir vystymo vadovė pristatė realias socialines problemas sprendžiančias verslo iniciatyvas, taip pat kampanijas, panaudojusias medijas neįprastu būdu, ir partizaninius prekės ženklų veiksmus. „Darykite daugiau kvailų dalykų, kaip sakė vienas garsiausių šiandienos reklamos kūrėjų Anselmo Ramos. Juk ar pasauliui reikia dar vienos saugios, bet neįsimenamos reklamos..?“ – retoriškai klausė G.Burbienė.

Lukas Balandis / BNS nuotr./„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai
Lukas Balandis / BNS nuotr./„Kanų liūtų“ reklamų pusryčiai

Pirmą kartą Kanuose apsilankiusi „15min“ prekės ženklo vadovė Ieva Šakinė-Valevičė prisipažino, kad būtų norėjusi festivalyje apsilankyti prieš 10 metų. „Festivalis turi tiek turinio, kad jam reikia labai daug energijos“, – juokavo ji. I.Šakinė-Valevičė pasidalino prekės ženklų vadovams jų veikloje naudingomis įžvalgomis ir mintimis.

„Kanų liūtų“ reklamų festivalis birželio 17-21 dienomis pritraukė daugiau nei 15 tūkst. rinkodaros ir kūrybos profesionalų iš viso pasaulio. Renginys suteikė unikalią galimybę ne tik dalyvauti pranešimuose ir kūrybinėse dirbtuvėse, bet ir susipažinti su išskirtiniais reklamų darbais, kurie laimėjo prestižinius „Kanų liūtų“ apdovanojimus.

„15min grupė“ yra oficialus „Kanų liūtų“ atstovas Lietuvoje. „Geriausias Kanų liūtų reklamas“ visuose didžiuosiuose kino ekranuose Lietuvoje tradiciškai bus galima išvysti šį rudenį.

VIDEO: Play It Safe by Tim Minchin | Sydney Opera House 50th Anniversary

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius