Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min švenčia Penkioliktą dieną – išskirtinis prenumeratos pasiūlymas ir staigmena krepšinio gerbėjams

Portalas 15min tęsia tradiciją – kaip ir kiekvieną mėnesį skaitytojus kviečiame kartu švęsti Penkioliktą dieną. Šiandien skaitytojų laukia ne tik išskirtinis prenumeratos pasiūlymas, bet ir staigmena krepšinio gerbėjams.
15min ir „Žalgiris Insider“ prenumeratos
15min ir „Žalgiris Insider“ prenumeratos

Penkioliktos dienos proga, perkantys metinį 15min prenumeratos planą, gaus išskirtinę dovaną – nemokamą vieno mėnesio „Žalgiris Insider“ prenumeratą. Tai unikali galimybė iš arčiau pažinti mylimą komandą, sekant išsamias analizės, interviu, užkulisių reportažus bei specialų vaizdo turinį. Taip pat „Žalgiris Insider“ bendruomenė stebi draugiškų rungtynių transliacijas, pirmieji turi galimybę įsigyti bilietus į rungtynes, seka išskirtinį turinį bei gauna kitus prizus.

„Esame įsitikinę, kad ši partnerystė suteiks papildomą vertę 15min skaitytojams. Mūsų portalo sporto rubrika yra viena skaitomiausių rinkoje. Bet to, Lietuva – krepšinio šalis, turime labai daug sirgalių, nemaža jų dalis palaiko Kauno „Žalgirio“ komandą. Tad kartu su „Žalgiris Insider“ stiprinsime tiek krepšinio sirgalių, tiek mūsų prenumeratorių patirtį“, – sako 15min prenumeratos vadovas Ignas Zarevičius.

„Žalgiris Insider“ dovana naujiems prenumeratoriams – tai pirmoji portalo 15min staigmena krepšinio sirgaliams. Daugiau jų jau netrukus žadame ir rungtynių metu.

Prenumeratos ir dovanos pasiūlymu kviečiame pasinaudoti čia.

Portalas 15min yra antras pagal skaitomumą naujienų portalas Lietuvoje, kiekvieną dieną pasiekiantis daugiau nei 430 tūkst. unikalių vartotojų. Portalas 15min priklauso lietuviško kapitalo „15min grupei“, kuri taip pat valdo radijo stotis, „M-1“, „M-1 Plius“, „Lietus“, „M-1 dance“, „Laluna“, žurnalus „Žmonės“, „Ji“, „Legendos“, naujienų agentūrą BNS, reklamos agentūrą „Reklamos ekspertai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant