Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 03 08

600 gėlių Kauno apskrityje išdalinusiems pareigūnams – nuoširdi kaunietės padėka

Kovo 8-osios rytą, nors ir pliaupiant lietui, Kauno apskrities policijos pareigūnai, apsiginklavę glėbiais tulpių, stabdė transporto priemones, kurias vairavo arba kartu važiavo moterys. Taip, jau tradiciškai, pareigūnai sveikino Tarptautinės moterų solidarumo dienos proga. Dailiosios lyties atstovėms jie dovanojo gėles bei gerą nuotaiką. Viena kaunietė vėliau atsidėkojo oficialia padėka.
Kauno policija vairuotojoms dovanojo tulpes
Kauno policija vairuotojoms dovanojo tulpes / Kas vyksta Kaune nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, sustabdytoms vairuotojoms policininkai linkėjo supratingumo tarp eismo dalyvių ir pareigūnų, solidarumo tarp vairuotojų.

Prie šios akcijos prisijungė ir Kauno apskrities VPK Kaišiadorių Kėdainių, Kauno ir Jonavos rajonų policijos komisariatų pareigūnai.

Lengvuosius automobilius, mikroautobusus, troleibusus vairuojančios dailiosios lyties atstovės džiaugėsi policijos pareigūnų parodytu dėmesiu ir dėkojo už gėles. Iš pradžių sustabdytos moterys atrodė susirūpinusios, tačiau vos pamačiusios gėles jos neslėpė nuostabos, o veidus papuošė šypsena.

Nespėjus išdalinti visų moterims skirtų gėlių, pareigūnai sulaukė nuoširdžios kaunietės padėkos:

„Nuoširdžiai dėkoju moterų vardu, nes manau jų buvo ne viena, kurios buvo pasveikintos šiandien iš ryto.

Dėkoju už nuostabią nuotaiką kurią suteikė Jūsų patruliai šiandien Šilainiuose, kadangi iš nuostabos nesugebėjau tinkamai padėkoti, nes kaip visuomet sustabdžius kelių policijai tuoj pat puoli ieškoti dokumentų , galvoji ką pažeidei ir būna lengvas stresas.

Kuomet prisistatęs pareigūnas pasveikina su moters diena, po akimirkos skristi norisi ir tikrai aplanko puiki nuotaika, o dar į darbą iš ryto atkeliauji su tulpių puokšte ir paviešini moterų kolektyvui kokie tie mūsų Lietuvos vyrai puikūs, o dar jie pareigūnai....

Kuomet prisistatęs pareigūnas pasveikina su moters diena, po akimirkos skristi norisi ir tikrai aplanko puiki nuotaika, - teigė kaunietė vairuotoja.

Dar kartą ačiū organizatoriams už idėją, vyrams už sveikinimus, kurie nepaisant smarkaus lietaus patruliavo ir laukė pravažiuojančių moterų, kad joms ši diena suteiktų džiugesio ir dėmesio akimirką.

Jūsų komanda puiki, policijos įvaizdis keičiasi, visuomenės pasitikėjimas auga. Neturiu nusistatymų prieš policijos pareigūnus, bet po tokios akcijos būsiu įpareigota visuomet nusišypsoti pareigūnui, kuris gal skirs baudą, o aš būsiu nusižengusi nustatytai tvarkai.

Gražios dienos Jums ir Jūsų patrulių komandai.

Pagarbiai, J. Č.“

Kauno apskrityje iš viso pasklido 600 tulpių.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas