Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 08 31

91 proc. Susisiekimo ministerijos darbuotojų jau turi atsparumą koronavirusui

Šiuo metu net 91,1 proc. visų Susisiekimo ministerijos darbuotojų yra imunizuoti nuo COVID-19 ligos – pasiskiepiję arba jau persirgę šia liga. Daugumoje ministerijai pavaldžių organizacijų turinčių atsparumą koronavirusui dirbančiųjų dalis siekia daugiau nei 80 proc. Tai rodo Statistikos departamento duomenys, rašoma pranešime spaudai.
skiepijimas
skiepijimas / 123RF.com nuotr.

„Džiaugiuosi, kad absoliuti dauguma mūsų ministerijos ir jai pavaldžių organizacijų darbuotojų, galinčių skiepytis, yra atsakingi ir jau pasiskiepijo nuo koronaviruso. Tik pasiskiepiję ir kviesdami tai padaryti dvejojančius galime įveikti šį nematomą priešą“, - sako susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Rugpjūčio 30 d. duomenimis, iš ministerijos reguliavimo srityje esančių organizacijų pirmoje vietoje yra AB Lietuvos radijo ir televizijos centras. Čia imunizuotų darbuotojų yra 89 proc. Antroje vietoje – kolegos iš VĮ Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos, kur atsparumą koronavirusui turinčių darbuotojų skaičius siekia 88,9 proc., trečioje – bendrovės „Lietuvos geležinkeliai“ valdoma AB „LTG Link“, kur šis rodiklis yra 88,5 proc.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas