Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 08 20

A.Bilotaitės atstove spaudai taps buvusi prezidentės patarėja D.Ulbinaitė

Vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės naująja atstove spauda taps buvusi prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja Daiva Ulbinaitė.
Garliavos istorija, anot prezidentės atstovės spaudai Daivos Ulbinaitės, buvo vienintelė, dėl kurios Dalia Grybauskaitė pasimetė.
Daiva Ulbinaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Ji BNS penktadienio vakarą patvirtino patarėjos viešiesiems ryšiams pareigas pradėsianti eiti nuo kitos savaitės. Apie tai pirmasis pranešė naujienų portalas delfi.lt.

„Nuo kitos savaitės, ekstremalios situacijos laikotarpiu, talkinsiu Vidaus reikalų ministerijai ieškant efektyviausių komunikacinių sprendimų tvarkantis su nelegalios migracijos krize bei kitais nacionaliniam ir viešajam saugumui kylančiais iššūkiais“, – komentare BNS informavo D.Ulbinaitė.

Ji pakeis praėjusią praėjusią savaitę ministrės komandą palikusią Liną Laurinaitytę–Grigienę.

Nuo 2009 metų ji patarinėjo komunikacijos ir viešųjų ryšių klausimais prezidentei D.Grybauskaitei, buvo trumpam iš šių pareigų pasitraukus, teismams nagrinėjant bylą dėl valstybės paslapties atskleidimo. Šioje byloje D.Ulbinaitė buvo išteisinta.

Ji savarankiškai kandidatavo 2020-ųjų parlamento rinkimuose Dzūkijos vienmandatėje rinkimų apygardoje, į Seimą nebuvo išrinkta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai