Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

A.Bilotaitės sūnus atsidūrė reanimacijoje: „Mes gavome skaudžią pamoką“

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė šeštadienio rytą feisbuke pasidalino jautriu įrašu – jos mažametis sūnus po gimtadienio šventės, kur šokinėjo ant batuto, atsidūrė Santaros klinikų reanimacijoje. Politikė sakė svarsčiusi, ar šiuo jautriu įrašu dalintis, tačiau nusprendė tą padaryti, kadangi galbūt tai padės apsaugoti nors vieną vaiką.
Agnė Bilotaitė
Agnė Bilotaitė / Skirmanto Lisausko / BNS nuotr.

„Batutai yra tapę neatsiejama mūsų vaikų gimtadienių ir laisvalaikio dalimi. Mūsų Benukui tai turėjo būti graži gimtadienio šventė su draugais ir batutu..“, – rašė A.Bilotaitė.

„O nutiko taip: dvi operacijos, dvi paros reanimacijoje, lūžusi ranka, pažeista arterija.. Laukia ilgas gijimas. Mes gavome skaudžią pamoką - daugiau niekada jokių batutų“, – jautriu pasakojimu toliau dalijosi ministrė.

Ji sakė, kad jai tekę girdėti apie traumas, kurias vaikai patiria pramogaudami, tačiau prisipažino galvojusi, jog jos vaikams taip nenutiks, kad pripučiami batutai nėra tokie pavojingi.

Be to, ministrė teigė, kad šeimoje svarstė, ar šia jautria istorija dalintis viešai.

„Šeimoje svarstėme, ar verta dalintis šia skaudžia patirtimi viešai. Galiausiai nusprendėm, kad verta, jei tai padės apsaugoti nors vieną vaiką“, – rašė A.Bilotaitė.

„Po operacijos Benukas man uždavė klausimą, ar žinau, kas yra geriausia dovana. Ir pats atsakė, kad tai – gyvenimas! Saugokime savo vaikus ir džiaukimės gyvenimu būdami sveiki!“, – pridūrė ji.

Ministrė sakė nuoširdžiai dėkojanti Santaros klinikų medikams – Mindaugui Jasiukevičiui, Jolantai Labanauskienei, Ilonai Taluntienei, Birutei Vaišnytei, Kiprui Jauniškiui, Robertui Breiviui, Ilonai Dockienei, Editai Jusienei, Olgai Petrovai, Vilmantai Burokienei, Irinai Mežinskis, Odetai Ulvydienei, Sauliui Strekui ir Rasai Abelytei!

„Taip pat didžiulis AČIŪ slaugytojoms, kurios rūpinasi mūsų Benuku“, – sakė A.Bilotaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius