Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2021 11 04

A.Dulkys apie situaciją Naujosios Vilnios poliklinikoje: tai valstybės pamatų griovimas

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys „valstybės pamatų griovimu“ pavadino situaciją Naujosios Vilnios poliklinikoje, kur, įtariama, buvo klastojami įrašai apie skiepus nuo koronaviruso.
Arūnas Dulkys
Arūnas Dulkys / Pauliaus Peleckio / 15min nuotr.

„Tai yra dar vienas individualistinio, o ne holistinio mąstymo pavyzdys, tai yra egoizmas, zuikiavimas, bet kas blogiausia – tai yra parodymas, kokie mes esame neracionalūs“, – Žinių radijui ketvirtadienį sakė A.Dulkys.

„Tai yra aplaidumas, tai yra veltėdžiavimas, tai yra valstybės pamatų griovimas, nes taip nekuriama bendruomenė. Tai yra keista požeminė karalystė, bet ne valstybė. Valstybės nekuria tokie žmonės, kurie apgaudinėja“, – teigė jis.

Teisėsauga praėjusią savaitę pranešė atliekanti ikiteisminį tyrimą dėl dalies Naujosios Vilnios poliklinikos darbuotojų imamų kyšių už tai, kad jie suklastotų įrašus, esą asmenys yra pasiskiepiję nuo COVID-19.

Pagal pareigūnų turimą informaciją, tokia galimybe galėjo pasinaudoti daugiau nei 200 asmenų, tačiau teisėsauga neatmeta galimybės, kad jų gali daugiau išaiškėti.

„Tai dar kartą parodo mūsų dviveidiškumą. Kitas dalykas, man labai gaila, kad yra metamas šešėlis tai pačiai medikų bendruomenei, nes kiekvienas deguto šaukštas kelia abejones apskritai dirbančiais toje sistemoje žmonėmis“, – sakė A.Dulkys.

Poliklinikos vadovybė teigia, kad pradėjus ikiteisminį tyrimą darbą paliko du jos darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas