Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 04 12

A.Pitrėnienė išėjo iš Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro: „Eisiu į Darbo biržą, tikiuosi, visi būsite patenkinti“

Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro (KMPMC) vieno iš padalinių vadove (KMPMC) dirbusi buvusi švietimo ir mokslo ministrė Audronė Pitrėnienė 15min patvirtino išėjusi iš darbo. Ją pasitraukti privertė kilęs skandalas.
Audronė Pitrėnienė
Audronė Pitrėnienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Taip, tai yra tiesa. Jums nesuvokiama yra, kad taip dergti žmogų ant visos Lietuvos, kai aš negalvoju, kad aš kažką nusikaltusi. Kodėl aš turiu to klausytis, kam man šito reikia?“, – trečiadienio vakarą paklausta dėl ko išėjo iš darbo, 15min sakė A.Pitrėnienė.

Pasiteiravus, ką veiks toliau, A.Pitrėnienė pyktelėjo: „Dabar į biržą, aš manau, būsit visi patenkinti. Kur aš dar daugiau? Nėra kur daugiau.“

Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) trečiadienį paskelbė, kad svarstys, ar A.Pitrėnienė nesupainiojo interesų paskirdama tūkstančio kvadratinių metrų pastatą Palangoje KMPMC, kuriame po dviejų mėnesių įsidarbino pati.

Taip pat bus vertinama 15min skelbta informacija apie tai, kad, užimdama ministrės pareigas, A.Pitrėnienė protegavo KMPMC, kurio vadovė yra jos draugė.

Tyrimas bus atliekamas ir dėl centro vadovės Laimutės Anužienės, kurios veikla plačiau domėjosi 15min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas