Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

A.Zuokas paleistas iš ligoninės: bando suspėti į rinkimų traukinį

Seimo rinkimų antrajame ture besivaržantis partijos „Laisvė ir teisingumas“ lyderis 56 metų Artūras Zuokas trečiadienį paleistas iš ligoninės, kur buvo gydomas dėl širdies ritmo sutrikimų.
Artūras Zuokas
Artūras Zuokas / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

„Jau namo, širdies ritmas priderintas prie Lietuvos gyvenimo ritmo!

Esu dėkingas šeimos ir Santariškių puikiems gydytojams, slaugytojoms ir visam puikiam Santariškių personalui, kad mano širdutę atstatė ir dabar galiu grįžti į gyvenimą.

Ir, aišku, mylimai šeimai, kurios rūpestis manimi begalinis... Ir visiems, kurie palaikė bei siuntė linkėjimus greičiau pasveikti. Ačiū komandai, kuri vykdė agitacinę kampaniją Naujininkų–Rasų apygardoje. Ačiū visiems! Tai ne mažiau svarbu nei vaistai“, – savo paskyroje „Facebook“ paskelbė A.Zuokas.

Anot jo, Lietuvos statistika rodo, kad pagrindinė mūsų sveikatos bėda ir yra širdies ligos.

„Atrodo, žiūriu, ką valgau, nerūkau, saikingai vartoju alkoholį, sportuoju, bet vis tiek prisijungiau prie šios raudonos Lietuvos statistikos.

Ir palinkėjimas vyrams (nes pagal statistiką jie ignoruoja simptomus daug daugiau nei moterys), sekite savo sveikatos ženklus ir jų neignoruokite. Svarbiausia – neslėpkite ir pasakykite savo artimiesiems. Jei ir aš būčiau beveik mėnesį neignoravęs kai kurių simptomų, tai širdies ritmo atstatymas būtų paprasta procedūra, o dabar su visomis komplikacijomis“, – rašo A.Zuokas. Jis ketina dar spėti paagituoti rinkėjus, tačiau sudalyvauti anksčiau planuotuose debatuose jau nebespėjo.

Ligoninėje praėjusią savaitę „Laisvės ir teisingumo“ lyderis atsidūrė dėl širdies ritmo sutrikimų, o pirmieji medikų bandymai jį atstatyti buvo nesėkmingi.

Sostinės Naujininkų-Rasų apygardoje A.Zuokas varžosi su konservatoriumi, kultūros viceministru Vygintu Gasparavičiumi. Pirmajame ture V.Gasparavičius surinko 15,93 proc. balsų, o A.Zuokas gavo 14,83 proc. balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento