Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 09 19

Aidas Kaveckis ir Andrius Petraitis atsitraukia: į Klaipėdos merus kandidatuos Audrius Petrošius

Konservatoriai į Klaipėdos merus kels Seimo nario Audriaus Petrošiaus kandidatūrą. Kiti du politikai – Aidas Kaveckis ir Andrius Petraitis – savo kandidatūras atsiėmė.
Audrius Petrošius
Audrius Petrošius / Asmeninio arch. nuotr.

Penktadienį vykusiame Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų posėdyje politikai atsiėmė savo kandidatūras vidiniuose partijos rinkimuose dėl teisės tapti skyriaus kandidatu į Klaipėdos miesto merus artėjančiuose savivaldos rinkimuose.

Atsižvelgusi į tokį sprendimą, skyriaus Taryba patvirtino kandidatu į merus TS-LKD Klaipėdos miesto skyriaus narį, Seimo narį Audrių Petrošių.

„Sprendimą atsiimti kandidatūrą kiekvienas iš mūsų priėmėme gerai apmąstę ir galvodami pirmiausiai ne apie asmenines ambicijas, o apie tai, kas naudingiau partijai. Užuot eikvoję jėgas ir laiką vidinei konkurencijai, turime susitelkti į pasirengimą rinkimams ir kartu kaip viena komanda pasiekti geriausių rezultatų. Dabar kaip niekada anksčiau jaučiamės tvirtai ir tvirtai tikime Audriaus Petrošiaus galimybėmis laimėti Klaipėdos mero rinkimus“, – išplatintame pranešime teigia A.Kaveckis, verslininkas, Klaipėdos tarybos narys.

Tokiam sprendimui dar turi pritarti skyriaus nariai visuotiniame balsavime šeštadienį.

„Būdami viena komanda ir sujungę jaunatvišką veržlumą su patirtimi ir išmoktomis gyvenimo pamokomis, tikiu, pasieksime geriausių rezultatų artėjančiuose rinkimuose, kurie vyks 2023 metų kovo 5 dieną. Laukia nelengva, bet labai įdomi rinkiminė kova. Tikiu, kad klaipėdiečiai išsirinks geriausią merą, kuris garbingai atstovaus jų interesams“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas