Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aidas Kaveckis palieka konservatorių partiją

Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos narys, verslininkas Aidas Kaveckis nusprendė trauktis iš Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijos. Klaipėdos skyriaus pirmininkui Audriui Petrošiui jis įteikė prašymą būti išbrauktas iš partijos narių sąrašo nuo liepos 15 dienos. Politikas žada likti dirbti Taryboje kaip nepriklausomas Tarybos narys.
Aidas Kaveckis
Aidas Kaveckis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

2023 m. kovą A. Kaveckis buvo išrinktas į Tarybą antrajai kadencijai kartu su TS-LKD sąrašu ir dirba opozicijoje, yra Antikorupcijos komisijos pirmininkas.

Sprendimas išeiti iš partijos, pasak A. Kaveckio, brendo jau kurį laiką.

„Stodamas į partiją turėjau tikslų ir ambicijų, kurias kartu su komanda siekiau įgyvendinti. Tačiau ne viskas klostėsi taip, kaip tikėjausi, mano ir kolegų pozicijos kai kuriais principiniais klausimais išsiskyrė, todėl priėmiau nelengvą, bet, mano galva, būtiną sprendimą. Bet man labai svarbus palaikymas ir pasitikėjimo mandatas, kurį gavau iš klaipėdiečių, todėl tęsiu darbą savivaldybės taryboje kaip nepriklausomas Tarybos narys. Esminis siekis, dėl kurio ir pradėjau politinį kelią, išlieka tas pats – prisidėti prie sprendimų, kurie padėtų Klaipėdai sparčiau stiprėti ir augti, o gyventojams jaustis saugiems ir laimingiems savo mieste“, – teigia politikas.

Asmeninio archyvo nuotr./Aidas Kaveckis
Asmeninio archyvo nuotr./Aidas Kaveckis

A.Kaveckis TS-LKD partijos nariu tapo 2020 metų vasarį.

Jis vedė partijos sąrašą 2019 metų savivaldybių tarybų rinkimuose Klaipėdoje. 2019-2023 metų kadenciją buvo Klaipėdos miesto savivaldybės tarybos TS-LKD frakcijos pirmininkas, ėjo Finansų ir ekonomikos komiteto pirmininko pareigas.

A.Kaveckis sako, kad neturi planų tapti kitos partijos nariu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito