Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2014 01 02

Arbaleto strėlę į lietuvį paleidęs britas kalės 10 metų

2013 m. liepą Didžiojoje Britanijoje, pakrantės miesto Grimsbio parke, arbaleto strėlę į 27 m. lietuvio Rolando Gedmino galvą paleidęs britas nuteistas kalėti.
Grotos
Grotos / Photos.com

Kaip skelbia „Daily Mail“, Rodas Woollissas nuteistas 10 metų kalėjimo. 27-erių R.Gedminui arbaleto strėlė pataikė kiek žemiau ausies. Jei strėlė būtų įstrigusi kiek aukščiau arba giliau, lietuvis būtų neišvengęs mirties.

Prieš teismą dėl nusikaltimo stojo ne tik 21-erių Rodas Woollissas, bet ir 24 m. Adrianas Francis, 26 m. Ashley Meadowsas ir paauglys, kurio tapatybė dėl amžiaus neatskleidžiama.

Anksčiau teisme teigta, kad per dviejų grupių susidūrimą, kuriame nukentėjo R.Gedminas, buvo naudotas ne tik arbaletas, bet ir grandinės.

Britų spauda skelbia, kad R.Woolissas ir A.Francis spardė lietuviui galvą, ją trypė, o paskui R.Woolissas paleido į R.Gedminą arbaleto strėlę.

A.Francis kalėjime praleis šešerius metus ir du mėnesius, A.Meadowsas kalės 2,5 metų. Paauglys, kurio tapatybė neatskleidžiama, teismo sprendimu, kalėjime praleis aštuonis mėnesius. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas