Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 12

Avarijoje žmonos netekęs ir vos dukrelės nepraradęs Antanas šokiruotas dėl pareigūnų išvadų: „Belieka viešumas“

Šių metų balandžio 5-ąją Kėdainių rajone įvyko tragiška avarija, kurios metu žuvo dukrelę į mokyklą vežusi Antano Jurgaičio 37-erių metų žmona Indrė. Sunkiai sužalotą 7-erių mergaitę iš sumaitotos mašinos ištraukė pats Antanas – nelaimė nutiko 500 metrų nuo šeimos namų. Avarijos analizė užtruko pusmetį. Lapkričio 3-iąją gavęs iš Kauno prokuratūros nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą, Antanas liko šokiruotas.
Avarijoje žmonos netekęs ir vos dukrelės nepraradęs Antanas šokiruotas dėl pareigūnų išvadų: „Belieka viešumas“
Avarijoje žmonos netekęs ir vos dukrelės nepraradęs Antanas šokiruotas dėl pareigūnų išvadų: „Belieka viešumas“ / 15min montažas

A.Jurgaitis su žmona Indre Jurgaitiene gyveno santuokoje nuo 2007 metų, kartu augino 15 metų sulaukusį sūnų ir 2015 metais gimusią dukrą. Įprastai Indrė veždavo vaikus į mokyklą. Taip nutiko ir tą lemtingą balandžio 5-ąją. Skirtumas tą rytą buvo tik tas, kad Antanas laiką leido namuose, nes buvo po operacijos, kelias savaites nedirbo.

Antano Jurgaičio nuotr./Avarijoje Kėdainių rajone žuvusi Indrė Jurgaitienė
Antano Jurgaičio nuotr./Avarijoje Kėdainių rajone žuvusi Indrė Jurgaitienė

Iš namų į mokyklą Kėdainiuose, kaip prisiminė Antanas, Indrė su dukrele išvažiavo apie 07.15 val. Sūnus tą rytą liko namuose, nes sirgo. Išvažiuojant žmonai su dukra, Antanas buvo kieme.

Neilgai trukus jis išgirdo pyptelėjimą ir duslų smūgį. Iškart įtarė nelaimę, tad sėdęs į savo automobilį, skubiai nuvažiavo keliu Kėdainių link, kur už 400–500 m pamatė nuo važiuojamosios dalies laukuose ant šono apvirtusį žmonos vairuotą „Mazdą“ automobilį ir šalia stovintį „VW Amarok“. Iš pastarojo automobilio jau buvo išlipęs vairuotojas.

Išgirdęs klykiant dukrelę, Antanas puolė atversti automobilį ir traukti ją lauk. Mergaitė buvo ištraukta pro išdaužtą priekinių keleivio durelių langą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas