Tiesiogiai

Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!Turime nebaigtų reikalų! 9 valandos apie ateities Lietuvą!

Balsuokite: kaip per valstybines šventes turėtų būti papuoštos Vilniaus gatvės?

Vilniečiai patys galės nuspręsti, kaip ateinančius trejus metus per valstybines šventes sostinė puoš pagrindines gatves, rašoma Vilniaus miesto savivaldybės pranešime spaudai.
Gedimino prospektas
Gedimino prospektas / Vilniaus miesto savivaldybės nuotr.

Iki spalio 11 d. vidurnakčio gyventojai kviečiami atiduoti savo balsą už labiausiai patinkančias dekoracijas. Vilniečių balsas lems net 50 proc. galutinio sprendimo, likusią dalį sudarys papuošimų kaina.

Šventinių papuošimų kūrėjai turėjo pasiūlyti keturis sprendinius naujoms šviesų instaliacijoms – Gedimino pr. Liepos 6-ąją, Gedimino pr. Vasario 16-ąją ir Kovo 11-ąją, Konstitucijos pr. ir Pilies gatvei per visas valstybines šventes.

Už šventinius gatvių papuošimus valstybinėms šventėms gyventojai gali balsuoti platformoje, savo pasirinkimą patvirtindami į telefoną gautu 5 skaitmenų kodu. Žinutės siuntimas nurodytu telefonu gyventojui nekainuoja. Iš vieno telefono numerio galima balsuoti tik vieną kartą.

Kaip per valstybines šventes sostinė puoš pagrindines miesto gatves vilniečiai patars antrąjį kartą. Ankstesniu laikotarpiu šventinis vienerių metų gatvių papuošimas miestui kainavo per 75 tūkst. eurų su PVM. Naujų papuošimų kaina paaiškės paaiškėjus nugalėtojui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas