Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 02

Balsuoti atėjęs Gitanas Nausėda: apsisprendęs buvau jau anksčiau, balsavau už permainas

Ketvirtadienį tęsiantis išankstiniam balsavimui savivaldybės tarybos ir mero rinkimuose tokia galimybe pasinaudojo ir šalies vadovai. Prezidentas Gitanas Nausėda balsavo Lukiškių aikštėje.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, vasario 28 ir kovo 1 dienomis visoje Lietuvoje balsavo 3,29 proc. visų rinkėjų. Vilniuje tokių atėjusių į rinkimus yra irgi būtent tiek.

Prezidentas G.Nausėda balsuoti atvyko į Lukiškių aikštėje įrengtą balsavimo vietą. Kadangi užtruko ilgokai, prezidentas pirmiausia sulaukė klausimo, ar teko ilgokai rinktis, už ką balsuoti.

„Ne, užtrukau, kad pasirašiau keletą Konstitucijų žmonėms, kurie balsuoja pirmą kartą.

Apsisprendęs buvau jau anksčiau, sprendimas buvo aiškus. Norėjau viską padaryti tvarkingai, ramiai pasižymėti. Sąžinė rami, pareigą atlikau“, – sakė prezidentas.

Jis teigė balsavęs „už permainas“: „Kad grafoje „nepadaryti darbai“ būtų kiek galima mažiau nepadarytų darbų. Deja, taip atsitiko, turime daug ko nepastatyto Vilniuje – nepastatytas nacionalinis stadionas, Tautos namų, kitų nepadarytų dalykų, paminklų kai kurių nepastatytų. Tikiuosi, kad ateis naujų idėjų, noro keisti Vilnių į gražiąją pusę.

O tikslas labai paprastas ir jis nėra metapolitinis – padaryti Vilnių dar gražesniu, komfortiškesniu. Jis savaime yra gražus ir komfortiškas, tačiau savo darbais galime dar labiau prie to prisidėti.“

G.Nausėda priminė, kad vasarą Vilniaus laukia NATO viršūnių susitikimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas