Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Buvęs Panevėžio rajono meras P. Žagunis palieka Staniūnus

Nebedalyvavęs savivaldos ir tiesioginiuose mero rinkimuose, buvęs ilgametis Panevėžio rajono meras, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos narys Povilas Žagunis, o dabar rajono Tarybos narys, kelia sparnus – parduoda 1990 metais statytą namą Staniūnuose.
Povilas Žagunis
Povilas Žagunis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Nekilnojamojo turto agentūros tinklalapyje nurodyta, kad parduodamas gyvenamasis namas jau rezervuotas. Pardavimo charakteristikoje nurodyta, kad namas stovi patrauklioje vietoje, o jo išplanavimas – patogus. Be to, namas 2003 metais pilnai renovuotas.

„Valstietis“ P.Žagunis patvirtino, kad namas Staniūnuose parduodamas ir jau būsimo pirkėjo rezervuotas, bet kur apsigyvens, pardavęs namą, neišdavė.

„Namas parduodamas, bet ir Panevėžio krašto išsikelti nesiruošiu ir Vilniuje, nors ten gyvena abi dukros, apsigyventi nesiruošiu. Namas Staniūnuose, mums dviem su žmona, per didelis ir jį parduodame. Pardavę galvosime, ką toliau daryti“, – paslaptingai kalbėjo P.Žagunis.

Pasiteiravus, kas tas „ką toliau daryti?“, politikas neišdavė, bet ramiai filosofavo, ką galima daryti ir kur keltis gyventi.

„Tai gali būti Kupiškis, gali būti Biržai arba kita Panevėžio rajono gyvenvietė. Viska paaiškės, kaip bus. Ateities neprognozuoju. Kita vertus, esu Panevėžio rajono Tarybos narys ir šio darbo neplanuoju atsisakyti. Šitiek metu esu rajono žmogus, tai kaip galiu atsisakyti Tarybos nario mandato, bet galiu dalyvauti Seimo rinkimuose, nes į Seimą iš visos Lietuvos žmonės gali pretenduoti. Juk nėra nurodyta, kur jis turi gyventi. Tačiau kandidatu į Seimą neplanuoju būti, bet „valstiečių“ sąrašuose galiu būti. Tik pats į tuos sąrašus nesisiūlysiu“, – aiškino P.Žagunis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pastatus įdomiais daro ne tik fasadai: kodėl svarbu, kad jie galėtų pasakoti istorijas?
Reklama
Gal pats metas dalyvauti „Saulėlydžio“ sagos maratone? Visos dalys jau „Telia Play“ platformoje
Reklama
Parama gamtai gali būti ir tvaresnė, ir stilinga: „Lidl“ ir Lietuvos jūrų muziejus pristato unikalią suvenyrų kolekciją
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Užsisakykite
15min naujienlaiškius