Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Darbiečiai“ ir toliau byra: partiją paliks ir V.Fiodorovo žmona Indrė

Nė vieno mandato Europos Parlamento rinkimuose negavusi Darbo partija ir toliau byra – sekmadienį paliekantis partiją pranešė vienas partijos lyderių, frakcijos Seime seniūnas Viktoras Fiodorovas, o pirmadienį Kėdainių rajono taryboje dirbanti jo sutuoktinė Indrė 15min patvirtino, kad taip pat ketina palikti partiją.
Indrė Fiodorova
Indrė Fiodorova / VRK nuotr.

Panašu, kad Darbo partijos likimas pakibo ant plauko – pastaruoju metu ją paliko ne tik V.Fiodorovas, bet ir Seimo narė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė, o po Europos Parlamento rinkimo partija gali likti ir be pirmininko Andriaus Mazuronio.

Kad paliks partiją, 15min pirmadienį patvirtino ir V.Fiodorovo sutuoktinė Indrė, šiuo metu dirbanti tarybos nare Kėdainių rajono savivaldybėje.

„Taip, vis tik taip, planuoju trauktis iš Darbo partijos. Šiandien turėsime Kėdainių skyriaus tarybos posėdį, tai planuoju apie tai pranešti ir informuoti“, – atskleidė politikė.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Viktoras Fiodorovas su žmona Indre
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Viktoras Fiodorovas su žmona Indre

Ji taip pat sakė, kad kol kas sunku pasakyti, kas laukia Kėdainių skyriaus, kuriam iki šiol vadovavo jos sutuoktinis V.Fiodorovas.

„Tarybos narių tikrai yra ne vienas ir ne du, tai manau, kad skyrius apsispręs, ką jis darys, ką veiks, išgirsime visų tarybos narių nuomones“, – kalbėjo I.Fiodorova.

Politikė, be kita ko, atskleidė ir priežastį, kodėl ketina pati palikti Darbo partiją.

„Manau, kad norint tinkamai atstovauti rinkėjams partija turėtų veikti kitaip (...) Tai tiesiog matymas, kad norint atstovauti rinkėjams reiktų veikti šiek tiek kitaip“, – tikino Kėdainių rajono tarybos narė, dirbanti opozicijoje.

Ji kol kas nesiryžo komentuoti, ar tikėtina, jog Darbo partijos Kėdainių skyriaus iš viso nebeliks.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito