Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 17

Dėl vestuvių darbo metu atleistas „Neringos vandens“ vadovas sako esąs juodinamas rinkimų fone

Iš bendrovės „Neringos vanduo“ abipusiu susitarimu atleistas vadovas Dangeras Aleksandrovas Neringos valdžios kaltinimus ir teisėsaugai perduotas jam nepalankaus audito išvadas sieja su savo sprendimu palikti mero partijos gretas bei su artėjančiais savivaldos rinkimais.
Dangeras Aleksandrovas
Dangeras Aleksandrovas / „Vakarų ekspreso“ archyvo nuotr.

„Apie savo sprendimą kelti kandidatūrą artėjančiuose savivaldybių rinkimuose į miesto tarybą merą buvau informavęs rugsėjį. Šis faktas ir sukėlė tolimesnes pasekmes – atleidimą iš darbo ir purvo pylimą žiniasklaidoje“, – BNS raštu pateiktoje informacijoje pranešė buvęs „Neringos vanduo“ vadovas.

Neringos meras Darius Jasaitis BNS teigė, jog rinkimai čia niekuo dėti, o vadovas turi atsakyti už nesąžiningą veiklą – išlaidas atostogų metu ir jas atlyginti, be to, grąžinti daiktus, kurių pasigesta audito metu. Padarytos žalos atlyginimo savivaldybė ketina išsireikalauti per teismą civiline tvarka.

Išgirdo apie nepasitikėjimą

Iš „Neringos vandens“ vadovo pareigų atleistas D. Aleksandrovas BNS raštu papasakojo nuo pernai spalio 10-osios išėjęs tėvystės atostogų. Po trijų savaičių, lapkričio 3-iąją, jis tvirtino buvęs iškviestas atvykti į Neringos savivaldybę, kur, jo teigimu, valdžios buvo spaudžiamas palikti pareigas „geruoju, nes kitaip gali būti bloguoju“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas