Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 12 03

Demaskavo emigrantę iš Lietuvos: ji taip sunkiai sužalota, kad... dalyvavo fitneso varžybose

Airijoje gyvenanti emigrantė iš Lietuvos Rita Milinovič teisme siekė prisiteisti 60 tūkst. eurų už, anot jos pačios, siaubingą traumą, patirtą eismo įvykio metu. Tačiau visas jos pastangas žlugdo pačios emigrantės pomėgis „Facebook“ demonstruoti, kokios puikios ji formos.
Renginio akimirka
Fitneso varžybos / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Airijos teisme R.Milinovič siekė prisiteisti kompensaciją, tvirtindama, jog pernai eismo įvykio metu patyrė sunkių sužalojimų. Ji tikino, esą dėl traumos turėjo pusmečiui atsisakyti padavėjos darbo, o vėliau darbą turėjo apskritai mesti, mat nebegalėjo net nešioti lėkščių, rašo „The Irish Times“.

Ir čia emigrantės pastangoms smūgį į paširdžius sudavė kitam eismo įvykio dalyviui Paului Ferrisui atstovaujantis Shane‘as Englishas. Jis teismui pateikė pluoštą nuotraukų iš R.Milinovič „Facebook“ paskyros. Teismui Sh.Englishas parodė, kad siaubinga trauma besiskundžianti emigrantė – aktyvi fitneso varžybų dalyvė, galinti pasigirti ir nepriekaištingomis kūno linijomis, ir įvairiais apdovanojimais, pelnytais po tokius siaubingus padarinius esą sukėlusios avarijos.

R.Milinovič traumą nurodė patyrusi pernai, balandžio 5 d. O jau po pusantro mėnesio jos „Facebook“ paskyroje puikavosi nuotrauka iš fitneso varžybų.

Viena daugelio R.Milinovič teisme įklampinusių nuotraukų

Su nauja medžiaga susipažinęs teisėjas Raymondas Groarke‘as konstatavo, kad R.Milinovič – puikios fizinės formos ir nėra patyrusi jokių ilgalaikių padarinių dėl traumos eismo įvykio metu, kai atgaline eiga važiavęs P.Ferrisas automobilių stovėjimo aikštelėje atsitrenkė į jos vairuotą automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas