Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 29 /12:00

Dviem Druskininkų savivaldybės administracijos darbuotojams – koronavirusas

Dviem Druskininkų savivaldybės administracijos darbuotojams buvo patvirtintas koronavirusas. Pirmadienį buvo renkami duomenys, kada ir kaip jie galėjo užsikrėsti bei kokius kontaktus turėjo, pranešė Druskininkų savivaldybė. Antradienį Druskininkų meras Ričardas Malinauskas pranešė, kad atidėtas trečiadienį turėjęs vykti savivaldybės Tarybos posėdis.
Druskininkų savivaldybė
Druskininkų savivaldybė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nuo rugsėjo 29 dienos Druskininkų savivaldybės vadovai ir administracijos specialistai dirbs nuotoliniu būdu, gyventojai bus aptarnaujami tik telefonu ir elektroniniu paštu. Visus kontaktus galima rasti čia: https://bit.ly/30ibBjX

Nuotolinis darbas vyks tol, kol bus atsekti visi sergančiųjų kontaktai ir išsiaiškinta, ar savivaldybės administracijoje nėra daugiau užsikrėtusiųjų.

Siekiant užtikrinti bendruomenės saugumą, visiems kontaktą su sergančiais turėjusiems savivaldybės administracijos specialistams artimiausiu metu bus atlikti COVID-19 testai. Pakartotinai testai bus atlikti ir tiems darbuotojams, kurių testai pirmadienį buvo teigiami.

Seniūnijos kol kad dirbs įprasta tvarka.

Pirmadienį visos Druskininkų savivaldybės administracijos patalpos buvo dezinfekuojamos pasitelkus specialią dezinfekcinę įrangą turinčius specialistus.

Antradienį Druskininkų meras Ričardas Malinauskas savo paskyroje feisbuke pranešė, kad atidėtas trečiadienį turėjęs vykti savivaldybės Tarybos posėdis.

Savivaldybės administracijos patalpos antradienį bus dezinfekuojamos dar kartą.

„Šiandien jau tiriami kontaktą su sergančiaisiais turėję Druskininkų savivaldybės administracijos specialistai.

Kai turėsime tyrimų rezultatus, galėsime vertinti situaciją ir nuspręsime, kada bus galima saugiai organizuoti Tarybos posėdį – būtinai jus apie tai informuosiu.

O kol kas primenu, kad savivaldybės administracijos specialistai nuo šiandien dirba nuotoliniu būdu, gyventojai aptarnaujami tik telefonu arba el. paštu“, – rašo meras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento