Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 20

„Mirė Celofanas, tegyvuoja Celofanas!“: iš feisbuko dingo Antano Kandroto puslapis

Feisbuke nebegalima pasiekti tūkstančius sekėjų turėjusio „maršisto“, riaušių prie Seimo byloje teisiamo Antano Kandroto, pravarde Celofanas, puslapio. Jis 15min tvirtino, kad prieš jį įvykdyta „kibernetinė ataka“, ir persikėlęs į kitą socialinį tinklą.
Antanas Kandrotas-Celofanas Katedros aikštėje
Antanas Kandrotas-Celofanas Katedros aikštėje / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Šeimos vertybių gynėju save vadinantis veikėjas 15min pasakojo, kad jo feisbuko puslapis buvo ištrintas ketvirtadienio rytą.

„Chronologija buvo tokia, kad ištrynė pirmiausia vaizdo įrašą apie tai, kad parašiau pareiškimą ant Tapino ir Šurajevo – ištrynė pats feisbukas. Po to padariau vaizdo įrašą 11 vakare, kad pas mano mamą atvyko policija – kriminalistai“, – kalbėjo A.Kandrotas.

„Tai buvo tas vaizdo įrašas ištrintas apie 9 ryto maždaug ir po to netrukus dingo absoliučiai pats kanalas“, – pridūrė jis.

15min nuotr./Antano Kandroto-Celofano feisbuko puslapis nebepasiekiamas
15min nuotr./Antano Kandroto-Celofano feisbuko puslapis nebepasiekiamas

Jis tikino iš feisbuko nesulaukęs jokios žinutės apie tai, kodėl jo puslapis nebeegzistuoja. Tuo pačiu jis teigė ketinantis kreiptis į policiją.

„Jokio pranešimo, todėl mes ir kreipsimės į policiją, kad čia yra kibernetinė ataka, nes feisbukas dažniausiai parašo, kad pažeidei bendruomenės standartus ar panašiai“, – tikino Celofanas.

A.Kandrotas pabrėžė dabar persikėlęs į kitą socialinį tinklą.

„Labai daug žmonių pradėjo skambinti, išgyventi, kas čia atsitiko, tai susikūriau TikTok'ą dabar, kol vėl pasidarysim naują feisbuką. Bet, kaip sakoma – mirė Celofanas, tegyvuoja Celofanas!“, – pasakojo jis.

A.Kandrotas-Celofanas yra kaltinamasis prie Seimo 2021 metų rugpjūtį vykusių riaušių byloje, taip pat pastaruoju metu jis garsėjo tuo, kad priešinosi „Vilnius Pride“ eitynėms, o Kaune nuo teismo pastato nukabino Ukrainos vėliavą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas