Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 09 05

Gaisras nusiaubė apleistą namą prestižinėje Vilniaus vietoje: savivaldybė grūmoja šeimininkams

Pirmadienio gaisras Antakalnyje, gražioje Gailestingųjų Seserų gatvėje, ne vienam vilniečiui priminė, kaip kažkada pleškėjo lūšnos Šnipiškėse ar prestižiniame Žvėryne. Šis sudegęs namas irgi daug metų stovėjo apleistas, gretimais gyvenę žmonės socialiniuose tinkluose dalijasi pastebėjimais, kad čia ir įtartinų žmonių rinkdavosi. Vilniaus savivaldybė sako, kad netrukus ten keliaus su patikrinimu.
Gaisras Gailestingųjų seserų gatvėje
Gaisras Gailestingųjų seserų gatvėje / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Pranešimas apie tai, kad Gailestingųjų Seserų gatvėje Vilniaus Antakalnyje, dega namas, gautas 12.23 val., pirmadienį. Netrukus paaiškėjo, kad tai negyvenamas namas, jau seniai apleistas ir šiurpinantis ne vieną pro šalį einantį ar greta gyvenantį žmogų.

Kaimynystė – prabangi

Priestatais aplipdytas medinis namas yra sklype, šalia kurio vos už kelių metrų 2006 metais pastatytas nedidelis, bet ištaigingas daugiabutis.

Šiuo metu tarp parduodamo nekilnojamojo turto skelbimų galima rasti ir vieną apie parduodamą butą šiame name. Ten rašoma, kad namas pastatytas 2006 metais, o už beveik 100 kv. m butą prašoma 439 tūkst. eurų.

„Tai išties unikali lokacija Antakalnio rajone. Uždara teritorija glaudžiasi prie miško, tad absoliuti ramybė, gamtos vaizdai ir garsai taps Jūsų nuolatiniais palydovais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius