Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
13:03 /13:13

„Gal tai tikrasis vaizdelis“: pacientę supykdė politinė reklama Kauno klinikų parkavimo aikštelėje

Trečiadienį Kauno klinikų lankytojus papiktino parkavimo aikštelėje išvysta politinė reklama. Pasak vienos pacientės, žmonės laukia pusvalandį, kad įvažiuotų ir rastų vietą automobilių stovėjimo aikštelėje, o joje tą laisvą vietą užima „Taikos koaliciją“ ir jos lyderį Viktorą Uspaskichą reklamuojantis automobilis. „Nesinorėtų vaizdelio partijos ten, kur žmonės turėtų būti svarbiausi“, – teigė kaunietė.
Pacientė Kauno klinikų parkavimo aikštelėje pastebėjo tokią politinę reklamą
Pacientė Kauno klinikų parkavimo aikštelėje pastebėjo tokią politinę reklamą / Janinos Sabaitės nuotr.

Tuo, ką trečiadienio rytą išvydo prie Kauno klinikų Ambulatorinio diagnostikos centro esančioje aikštelėje, savo asmeninėje feisbuko paskyroje pasidalijo mokymų lektorė, dėstytoja Janina Sabaitė.

„Tai yra baisu! Ar įmanoma nusiristi žemiau plintuso lygio? Bet gal tai tikrasis VAIZDELIS, kad žmonės rūpi tik kalbomis!

Žmonės įvažiuoti į Kauno klinikų mokamą stovėjimo aikštelę tam, kad patektų į Ambulatorinį diagnostikos centrą, laukia apie pusvalandį. Man paskirta imuninė terapija. Suplanuoti ir gydytojų laikai, ir mano. Tačiau... Vietos atiduodamos kažkam, kas turbūt naudingesnis?

Ar tas piktas dėdė, kur, tipo, reguliuoja srautą, yra partijos rėmėjas? Jei neįleidžia pacientų, bet įleidžia reklamą. P.S. tikiu, kad ne specialiai, ir, nemanau, kad apart apsauginių, kurie matė tą juodą reikalą, dar kas nors žino. Tik nesinorėtų vaizdelio partijos ten, kur žmonės turėtų būti svarbiausi“, – tokiu įrašu pasidalijo J.Sabaitė.

Po jos įrašu viena moteris pakomentavo, kad autobusiukas stovi net neleistinoje vietoje, pažeisdamas KET, tad reiktų pranešti ir policijai.

Nekaltina Kauno klinikų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas