Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 16

Galiūnas Žydrūnas Savickas dėl Seimo nario mandato kovos gimtuosiuose Biržuose

Birželio 16 d. judėjimo TAIP Taryba patvirtino trečdalį kandidatų vienmandatėse apygardose.
Žydrūnas Savickas
Žydrūnas Savickas / 15min.lt/Juliaus Kalinsko nuotr.

„Visi mūsų kandidatai yra stiprūs ir gerai žinomi apygardose, kuriose kandidatuoja, bei visoje Lietuvoje. Jie daug pasiekė savo profesinėje veikloje“, – teigė judėjimo TAIP pirmininkas, Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas.

Stipriausias pasaulyje žmogus Žydrūnas Savickas kandidatuos gimtojoje Biržų-Kupiškio apygardoje. Seimo narė Agnė Zuokienė savo kandidatūrą iškels Vilniaus Senamiesčio, Seimo narys Vytautas Kurpuvesas – Vilniaus Fabijoniškių apygardoje. Taip pat patvirtinta, kad Vilniaus miesto tarybos narys Jonas Juodka kandidatuos  Žirmūnų (Vilnius), Mykolo Romerio universiteto dėstytojas Laimas Dieninis – Karoliniškių (Vilnius), Kauno technikos universiteto dėstytojas Eligijus Dzežulskis-Duonys – Šilainių (Kaunas), socialinių mokslų daktarė Jūratė Matekonienė – Aleksoto-Vilijampolės (Kaunas), Dainius Varnas – Žaliakalnio (Kaunas), Saulius Skambinas – Dainavos (Kaunas), Algimantas Žickus – Danės (Klaipėda), Šiaulių universiteto dėstytojas Jonas Nekrašius – Saulės (Šiauliai), Vidmantas Šimkus – Dainų (Šiauliai), Vaidas Vaitkevičius – Vakarinė (Panevežys), Arvydas Jakas – Šilutės-Pagėgių, Saulius Gegieckas – Pakruojo-Joniškio, Janina Šimkūvienė – Vilniaus-Šalčininkų, Donatas Ramanauskas – Jurbarko apygardoje.

TAIP Tarybos metu taip pat buvo aptarta politinė padėtis šalyje bei parašų rinkimo dėl referendumo „TAIP Seimo atgimimui!” eiga. Be to, buvo išrinkta judėjimo Valdyba.

Judėjimas TAIP (Tėvynės Atgimimas Ir Perspektyva) – tai talentingų, kūrybingų ir veikiančių žmonių sąjunga, kuri brėžia naujas Lietuvos politinės sistemos gaires. Šiuo metu judėjimas TAIP vienija apie 12 tūkst. narių bei simpatikų ir turi savo skyrius daugiau nei pusėje Lietuvos savivaldybių. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?